Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

razer kraken pro 7.1 synapse ustawienia

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, pewnie macie ktoś te razerki, one są ogólnie spoko tylko chciałbym się dowiedzieć na jakich ustawieniach programu synapse gracie/słuchacie muzyki?

moje wygląda tak..

OKLC2Lg.jpg

BFlShTm.jpg

NHIx18r.jpg

słuchawki głównie służą mi do csa i fajnie by było coś z nich wycisnąć by lepiej słyszeć niż inni czy coś :DDDD ogólnie to fajne są i ogólnie nie narzekam, ale może ktoś się zna bardziej odemnie i pomoże w tym :D

Opublikowano

Razer to chyba największe gówno jakie mogłeś kupić xD. Przereklamowany headset "For Gamers" i do tego ten pseudo bajer z 7.1

Nie masz tam jakis gotowych profili ? 

Poza tym nie da się czegoś słyszeć czego inni nie słyszą w cs.

Bass Boost OFF

Sound Normalization OFF
W zakładce EQ wszystko na OFF

Dodatkowo we właściwościach systemowych headsetu w zakładce Zaawansowane ustaw 44,1 kHz i 24 bit.

http://forum.pclab.pl/topic/1011092-Razer-Kraken-71-Synapse-20/page__st__20?s=c321eb1845a7b81ac44218ae48113ae2

Od postu #27 masz napisane więcej..

Opublikowano

Razer to chyba największe gówno jakie mogłeś kupić xD. Przereklamowany headset "For Gamers" i do tego ten pseudo bajer z 7.1

Nie masz tam jakis gotowych profili ? 

Poza tym nie da się czegoś słyszeć czego inni nie słyszą w cs.

Bass Boost OFF

Sound Normalization OFF

W zakładce EQ wszystko na OFF

Dodatkowo we właściwościach systemowych headsetu w zakładce Zaawansowane ustaw 44,1 kHz i 24 bit.

http://forum.pclab.pl/topic/1011092-Razer-Kraken-71-Synapse-20/page__st__20?s=c321eb1845a7b81ac44218ae48113ae2

Od postu #27 masz napisane więcej..

jak kupujesz słuchawki za 100 zł które są warte 3 kroć tego to się opłacało, niż jakieś gówno za 29 zł. Zresztą zwykle miałem właśnie takie syfy po 20 zł kupowane w media expert, co zawsze zmieniałem co jakiś czas bo rzucałem nimi.... Obczaje temat, ale widze, że nikt nie potrafi mi pomóc, tylko napisać, że gówno teraz kupiłem, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...