Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
League Of Legends !

Witam ! Zapraszam Wszystkich do Kolejnego z mojej serii Poradnik tym razem do postaci Vi !

Jest to poradnik dla osób które by chciały zacząć grać tą właśnie postacią i pokazuje w nim podstawy oraz troche bardziej złożone rzeczy które myśle że przydadzą się kazdemu !

Jeśli Podobają Ci się moje materiały to prosze o lajka, komentarz, subka i udostępnienie materiału. Pomagasz mi tym bardzo :)

Zapraszam !

Opublikowano

smaitujesz reda

jaki 3 robisz kraba

zle masterki runy o duzo tracisz w jgl

smaitowanie reda jest złe ? odzyskuje dużą ilość życia co potem ułatwia mi gankowanie lub sustain na jungli

3 krab ? to też zle ? wtedy nasz toplaner ma oświetloną jedną droge potencjalnego ganka

złe masterki ? generalnie są to masterki których uzwya najwieksza ilość graczy

no chyba że gdzieś się myle więc chętnie wysłucham dlaczego jest to złe :)

Opublikowano

Czlowieku .... popatrz na gre lepszych graczy nikt nie traci tyle zycia w jungli co ty po co robuc kraba jak wtedy taki ja ci kradne bez niczego reda ? a ty bijesz kraba zeby oswietlic teren

stracilem 80%hp po zabiciu grompa i blue i piszesz ze masz dobre masterki dobre

Opublikowano

Czlowieku .... popatrz na gre lepszych graczy nikt nie traci tyle zycia w jungli co ty po co robuc kraba jak wtedy taki ja ci kradne bez niczego reda ? a ty bijesz kraba zeby oswietlic teren

Pokaż mi jakiś topowych graczy Vi :)

Chętnie zobacze o ile mniej tracą życia w jungli :)

Opublikowano

http://champion.gg/champion/Vi/Jungle Jak widzisz masterki są takie same ew różnią się masterką na dmg w ludzi :) Więc nie mów ze sa zle :)

Meteos Santorin  Xmithie zobacz tą 3 ;) Co do filmu brakuje mi "profesjonalizmu" np omówienia dokładnie co dany skill robi , podania masterek i run na początku filmu (np w formie zdjęcia) i mniej jąkania lub niepewności (coś tam z przeskakiwaniem przez sciany było) Ale co do treści się nie wypowiem, nie gram zarówno Vi jak i na jungli :) A kolegę wyżej polecam zignorować bo co go widzę to gada głupoty :) 

Opublikowano

http://champion.gg/champion/Vi/Jungle Jak widzisz masterki są takie same ew różnią się masterką na dmg w ludzi :) Więc nie mów ze sa zle :)

Meteos Santorin  Xmithie zobacz tą 3 ;) Co do filmu brakuje mi "profesjonalizmu" np omówienia dokładnie co dany skill robi , podania masterek i run na początku filmu (np w formie zdjęcia) i mniej jąkania lub niepewności (coś tam z przeskakiwaniem przez sciany było) Ale co do treści się nie wypowiem, nie gram zarówno Vi jak i na jungli :) A kolegę wyżej polecam zignorować bo co go widzę to gada głupoty :)

Dzięki za rady i poparcie :)

Jąkanie i niepewnośc może być spowodane tym że to początki youtube u mnie i stres łapie a runki i masterki są w opisie :) ale dzięki za wypowiedz i like leci :)

Opublikowano

Kompletnie nie ogarniasz co się wogkół ciebie dzieje. Ty robisz kraba koło drake, a w tym czasie enemy jungler gankuje mida... Po tym przestałem oglądać. Więcej ogarniaj mape.

Opublikowano

Kompletnie nie ogarniasz co się wogkół ciebie dzieje. Ty robisz kraba koło drake, a w tym czasie enemy jungler gankuje mida... Po tym przestałem oglądać. Więcej ogarniaj mape.

OK, Rozumiem i szanuje opinie

Opublikowano

Fajnie że ludzie nagrywają poradniki a nie dają tylko sam opis, lecz moim zdaniem to jak grałeś/co Nam zaprezentowałeś to jest totalna głupota. Lepiej pokazywać/nagrywać poradniki bohaterami u których mamy większe doświadczenie. Życzę powodzenia !

4661.gif

Opublikowano

Dziękuje za miłe jak i krytykujące komentarze :)

Dzięki nim moge nagrywać lepsze materiały i właśnie o to się postaram ! :)

Od jutra nowy mikrofon więc myśle że będzie fajniej mnie słychać :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...