Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa 2x2

Hacis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucam mapkę 2x2

Link do Pobrania:

https://mega.nz/#!oJpCiYgY!-GSLDsz2jvj0b4RMf6hDCaGzahqN40SBnKEN01yULaM

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c95262ebdfc74f146b64ac1f35a0b4660cec50ba9f6aef87dc163dab200e5c71/analysis/1466087504/

gHdznm0.png

W razie problemów proszę pisać na:

- pw forum

- gg: 59593289

Mapka jest mojego autorstwa zabrania się sprzedaży i udostępniania bez mojej zgody.

Zapomniałem zmienić środowiska, więc jak by występował problem z ciemnym niebem wystarczy wkleić środowisko np. z m1

7906414703974381522016.png

Opublikowano

Wygląda ciekawie.

Masz więcej ssów (najlepiej z gry)?

Niestety nie miałem okazji wgrać jej do gry :(

W razie czego mogę dać ss z edytora

Opublikowano

Ładnie wygląda. 

To Twoja pierwsza praca, czy posiadasz już jakieś inne?

@OutLaw. jest to moja pierwsza udostępniona mapa, ale mam też inne.

Opublikowano

Mi się mapa nie podoba. Widać, że jest na jednym poziomie do tego brak mieszania tekstur. Jedyne co jest dobrze to położone drzewa, nie wygląda to jakby były kładzione od linijki :D

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Mi się mapa nie podoba. Widać, że jest na jednym poziomie do tego brak mieszania tekstur. Jedyne co jest dobrze to położone drzewa, nie wygląda to jakby były kładzione od linijki :D

@Papyros Mylisz się, lecz to Twoje zdanie teren nie jest równy, dla pewności załączam ss`y:

T9sagQi.jpg

gum7qPe.jpg

DYJLqJ7.jpg

KmOTmgE.jpg

Tekstury są mieszane, może tak widać na minimapie :)

Opublikowano

@Papyros Mylisz się, lecz to Twoje zdanie teren nie jest równy, dla pewności załączam ss`y:

T9sagQi.jpg

gum7qPe.jpg

DYJLqJ7.jpg

KmOTmgE.jpg

No teraz jak dodałeś ss'y to mogę powiedzieć, że w miejscach jest obrzydliwa. Niczym mapa Vatahara na wielkanoc dla Dreikona xD

2i6eukk.jpg

Opublikowano

T9sagQi.jpg

gum7qPe.jpg

DYJLqJ7.jpg

KmOTmgE.jpg

Przecież mapa jest płaska jak 50 zł.

Opublikowano

Musisz trochę się podszkolić. Moim zdaniem praca nie ma żadnego klimatu. Chyba chciałeś zrobić zbyt wiele, a wyszło w sumie nic. Powodzenia w rozwijaniu się. ;) 

tMjZlYU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...