Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie acc dla EX-rogue?

maniana273

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłoby w porządku.

Serwer prywatny, czy PL?

Z całym szacunkiem, ale skąd możesz wiedzieć jakie aktualnie acc będzie dobre skoro nie grasz na PL-u od dawna, nie wspominając o graniu w LC? xD

Opublikowano

Byłoby w porządku.

Serwer prywatny, czy PL?

Z całym szacunkiem, ale skąd możesz wiedzieć jakie aktualnie acc będzie dobre skoro nie grasz na PL-u od dawna, nie wspominając o graniu w LC? xD

Pamiętam jakie statystyki są odpowiednie dla danej postaci. ;) 

Opublikowano

Jak w temacie ;) Myślałem o :60 skill down, hit rate 93, crit 30, abs mp 5%. Byloby ok?

Jeśli mowa o serwerze Polskim chodz nie podałeś nawet na jaki lvl ci potrzebne acc ... Mniejsza 

Zwykły łowca :

Set fantoma w unik - kamyki : Korale chaosu / Zwykłe korale / Mokait //Agat/  Onyks / Heliotrop/ Perła / element obrony blask w klacie  

Wep fantoma celka lub elementarna  Kamyki : element ataku blask /Koral/Onyks /Perła / heliotrop / reszta zależy ile masz carg

Acc : 3x 93 + cast /3x unik / 3x celka bądź unik lub mieszane / acc na kamyka  

Nocny łowca 

Set fantom full celka - Kamyki takie same jak wyżej lecz zamiast kamyków na unik dajemy wszystko w celke 

Wep fantoma i elementarna - Element ataku Fala  Reszta jak w zwykłym łowcy  zależności od ilości carg 

Acc : Wszystko na celke + casty fajnie bybyło / acc na kamyka dodatkowo 

w acc żadne abs ci nie potrzebne gdyż skilli sie nie używa wgl żadnych krytyków w acc dla jednego i drugiego łowcy Dodatkowo nie wyuczamy się wgl pasywów na krytyki wgl 

chyba coś pomogłem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

ci od ilości carg 

w acc żadne abs ci nie potrzebne gdyż skilli sie nie używa wgl żadnych krytyków w acc dla jednego i drugiego łowcy Dodatkowo nie wyuczamy się wgl pasywów na krytyki wgl 

Aha.

1. Abs nie działa tylko na skille, lecz również na hity.

2. Skoro się nie używa skilli, to po co każesz mu brać cast w acc? Człowieku, sam sobie przeczysz.

3. Celka i kryty to podstawa, nie pieprz głupot, bo się tego czytać nie chce. Na Plu nadal panuje era słoników i elementów, a chyba efektywniej bić krytami? ;-)

Tak poza tym, to autor nawet nie zaznaczył o jaki serwer chodzi ani czy to mają być acc na PVP/PVE.

Opublikowano

Tak poza tym, to autor nawet nie zaznaczył o jaki serwer chodzi ani czy to mają być acc na PVP/PVE.

Teoretycznie temat założył w dziale głównym, więc powinno chodzić o PL, ale jak wiadomo nie każdy zwraca na to uwagę i często pojawiają się tutaj wątku dot. serwerów prywatnych.

Opublikowano

Chodzi o serwer USA, sorki za nie dopisanie! Pve :) Mam rozumiec ze celka i kryt najwazniejsze ;)? Cooldown nie wazny

O to juz musisz pytać osoby które graja na USA  Jeżeli jest tam system pod hity jak na Polskim serwerze To robisz postać tak samo jak napisałem ci do Polskiego serwera 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

ci od ilości carg 

Aha.

1. Abs nie działa tylko na skille, lecz również na hity.

2. Skoro się nie używa skilli, to po co każesz mu brać cast w acc? Człowieku, sam sobie przeczysz.

3. Celka i kryty to podstawa, nie pieprz głupot, bo się tego czytać nie chce. Na Plu nadal panuje era słoników i elementów, a chyba efektywniej bić krytami? ;-)

1. Może i działają Ale są nieopłacalne bo przy takiej ilości HP wgl + słonik + puma lub nawet bez pumy Praktycznie HP wgl się nie leczy bo zawsze jest full

2. Skilli się nie uzywa Ale zmian elementów i innych debuffów 

3. Zgodzę się celka to podstawa lecz nie na zwykłym łowcy Fokus wystarcza Nie potrzebuje seciku w celke . Zgadza sie jest era elementów słoni i hitów Lecz szelmy biją ciągle śmiertelnymi wiec na co komu kryty 

Ps Zgadza się nie napisał jaki serwer czy pvp czy pve lecz podkreśliłem pisząc że Wszystko jest pod globala . Myślę że i tak mu duzo pomogłem A nie tylko krytykować umiecie jak ktoś chce pomóc ...

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...