Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję serwer Hurtworld z full loot'em

konradbur1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie jakikolwiek server Hurtworld nawet z Atlantydy lub jakiegoś innego gówna, byle posiadał "playerlootmode = 3" ~full loot ( że wypada wszystko razem z narzędziami, ubraniami itp. )

Loot max 7x

Opublikowano

Interesuje mnie jakikolwiek server Hurtworld nawet z Atlantydy lub jakiegoś innego gówna, byle posiadał "playerlootmode = 3" ~full loot ( że wypada wszystko razem z narzędziami, ubraniami itp. )

Loot max 7x

s12.polskihurtworld.eu

Opublikowano

Loot max 7x

s1.hurtcloud.pl, zero lagów, ekstra rozgrywka

Loot max 7x

s12.polskihurtworld.eu

lag za lagiem, nie polecam:)

1KOBv.png

Opublikowano

Ja również nie polecam serwerów od PolskiHurtWorld ze względu na lagi. Team jest tam ogarnięty lecz lagi są kosmiczne.
Co do Pana up nie wiem.

@1361622928-U485574.pngofftopic
s1.hurt4u.pl - zwykły x5
s2.hurt4u.pl - zwykły x15
s3.hurt4u.pl - zwykły x100

s4.hurt4u.pl - Będzie x1 z dropem wszystkiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...