Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem premium! Włam?

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Your Mojang account password was changed

taka informacja pojawiłą mi się o 9:21 dzisiaj rano na moim e-mailu...Nie mogłem się zalogować do konta Mojang i do MC... Nie zmieniałem żadnego hasła. Przed chwilą  zmieniłem hasło na silniejsze i jak narazie nic niepokojącego nie ma... Czy ktoś też miał taki problem jak ja? Nie zmieniałem żadnego hasła wcześniej (no może raz, bo miałem słabe bardzo), nikomu nie podawałem passów. 

Hello!

Your Mojang account password has been changed. If you were the one who performed the change you can safely ignore this email, if not, your account may have been compromised.

To set a new password for your account follow the link below (or paste it into your browser if that doesn't work).

https://account.mojang.cośtamcośtam

Please note that the link above only is valid for 24 hours, if it has expired use the link below to request a new link.

https://account.mojang.cośtamcośtam
Take care,
Mojang

te coś tam coś tam ja dopisałem.

//

Opublikowano

Do puki nie zostanie zmieniony adres email konto będzie należeć do ciebie 

Może ktoś zna twoje passy do konta mc albo po prostu miałeś za łatwe hasło i ci się włamali 

Opublikowano

Wydaje mi się że to nie jest włam spróbuj przypomnieć hasło na E-mail :) A jak nie dasz rady to napisz do Mojangu i poproś o pomoc :O

M4Ho071.png

Opublikowano

Miałeś ustawione pytania zabezpieczające?

chyba nie, zaraz potem ustawiłem gdy wczoraj zmieniałem hasło ustawiłem je.

No to nie dziw się, że ktoś ci zajebał. Najprawdopodobniej twoje konto wyciekło razem z innymi, bo znam kolesia, który sprzedaje konta bez pytań zabezpieczających dość tanio

76561197963952284.png

Opublikowano

Miałeś ustawione pytania zabezpieczające?

chyba nie, zaraz potem ustawiłem gdy wczoraj zmieniałem hasło ustawiłem je.

No to nie dziw się, że ktoś ci zajebał. Najprawdopodobniej twoje konto wyciekło razem z innymi, bo znam kolesia, który sprzedaje konta bez pytań zabezpieczających dość tanio

nikt mi konta nie "zaje*ał". Konto wygrałem kiedyś i zmieniłem e-maila. Nie wiedziałem, że istnieją pytania takie i ich nie miałem. Teraz zmieniłem hasło po tym rzekomym włamie i dodałem pytania zabezpieczające

//

Opublikowano

,,wygrałem'' i wszystko jasne.Wystarczy mieć twój CD-KEY (czy jakoś tak) do twojego konta, i osoba która ci je podarowała może w każdej chwili ci je odebrać :)

po co osoba miałaby mi odbierać konto skoro już je mam dobre 2-3 lata? Z resztą kto tak długo by przechowywał cd-key skoro nie gra w tę grę.

//

Opublikowano

"CD-KEY" ? 

Raczej GIFT - CODE .. 

Poza tym giftcode'a nie da się zabrać.

Po prostu ktoś się włamał i zmienił ci hasło

(Miałem tak kiedyś z kontem na steamie).

Albo gdy zmieniałeś hasło to się jebłeś i coś nie tak wpisałeś :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...