Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes - Upadek czy plotka?

CiemnaStrefa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co raz wiecej ludzi piszę na serwerze na wołaj że serwer pada, każdy chce wymieniać eq na Barie i Vesteris, w m1 jest dużo sklepów ale ludzi żeby kogoś pobić nie ma prawie wcale.

Wie ktoś coś na ten temat? Czy serwer na prawdę ma paść czy to zwyczajna plotka?

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Serwer może i nie upadnie ale jedno mogę powiedzieć na pewno że po tygodniowej przerwie ludzi jest zauważalnie mniej i nie tylko w m1 ale na bossach i metkach również. jeszcze tydzień temu bossa nie dało się ubić żeby ktoś nie sksuł, a teraz ?? ............... 

Jak to się mówi "w każdej plotce jest ziarnko prawdy" :)

Opublikowano

powiem tak, był przed chwilą event zuo który na forum nie został nawet wspomniany, dowiedziałem się 10min przed że został ogłoszony tylko na fb, ale mniejsza. 

Na evencie bardzo mało ludzi, koło mnie pierwsze pół godziny nie widziałem nikogo, co dowodzi że jest bardzo mało ludzi lub dlatego że event był slabo ogłoszony.

Po za tym dali przedział lvlowy na ch5 od 105 do 129 a dali bosy z których drop jest dopiero od 130.... xD 

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Nie wyłączą serwera dopóki będą na nim grać.

Czytasz sam to co piszesz?

Może i nie wyłącza ale dla większości graczy 200 osób na serwerze to samo co serwer wyłączony. Na razie jest więcej ale chyba już niedługo, tak jak napisałam wyżej, po tygodniowej przerwie liczba graczy zauważalnie się zmniejszyła. Poza tym to że drugi tydzień pod rząd wysyłają sms-y z kodami na SM to też racze o czymś świadczy.

Opublikowano

To będzie tak, że jak hajs nie będzie się zgadzać będzie s2, a potem delete s1 i s2 i będzie jeden serwer, a potem nowy serwer z inną nazwą. 

Opublikowano

No graczy jest zdecydowanie mniej ;] Na starcie było bardzo dużo ale z czasem co raz mniej i niestety aż sam wymieniłem eQ na Vesteris( i jestem zadowolony) bynajmniej jest gdzie poczekać na Antarisa ;] a

6a0a2f8225ac7b2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...