Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aqua - Moderator forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

19762146593918480736.png
Jestem zdecydowanie nową osobą, jeżeli chodzi o MPC oraz moderowanie, niemniej jednak silniki typu IPB nie są mi obce.
Od jakichś dwóch lat zajmuję się hobbystycznie tworzeniem stron oraz niewielką obróbką graficzną.
Nigdy nie pchałem się na funkcję moderatora, gdyż zwyczajnie mnie do tego nie ciągnęło.

37193146593918490182.png

Nazywam się Kamil, mam za sobą 19 wiosen i po wakacjach będę uczęszczał do 4 klasy technikum informatycznego.

Moim największym hobby jest zdecydowanie piłka nożna oraz muzyka w różnych gatunkach.

Podchodzę bardzo odpowiedzialnie do powierzanych mi zadań zarówno w życiu realnym jak i w sieci.

Mam ogromny dystans do siebie i strasznie ciężko wytrącić mnie z równowagi.

Nie potrafię siedzieć bezczynnie i marnować czas, dlatego w wolnych chwilach dorabiam sobie u wujka w firmie.

Wychodzę z założenia, że czym więcej dasz z siebie na starcie, tym więcej później od Ciebie oczekują,

dlatego też staram się rozkładać swój zapał, aby za szybko nie zgasł.

14958146593918430669.png
Tak jak wspomniałem na samym początku, jeżeli chodzi o moderowanie to moje doświadczenie jest zerowe.

Patrząc natomiast na ogólną znajomość silników oraz styczność z nimi to stoi za mną dwuletnie doświadczenie.

Mam nadzieję, że szybko uzyskam szansę powiększenia swojego doświadczenia i pokazania na co mnie stać.

34214146593918457611.png

Skontaktować można się ze mną za pomocą prywatne wiadomości na forum.

Jeżeli będzie taka potrzeba to mogę założyć jakiś komunikator typu GG.

Opublikowano

Ładne ogłoszenie, estetycznie napisane. Ja polecam, być może się jeszcze gdzieś spotkamy. 
Powodzenia. 

Opublikowano

Podanie bardzo estetycznie napisane, widać że jesteś dojrzałą osobą, a doświadczenie zawsze można nabyć, co zresztą w przypadku moderowania forum jest szczególnie banalne. Kiedyś musi być ta pierwsza szansa na tak znaczącym stanowisku, wobec polecam! :D

Opublikowano

Krótko i na temat. Dałbym szansę. Panel Moderatora jest banalny, także świat przed Tobą! Powodzenia B) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...