Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pisze z samobojca na gg. POMOCY!

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj poznałem na GG takiego jednego no i on mi pisze że nie chce już zyc, że chce się zabić i że zrobi to w swoje 18 urodziny. Namawiam go cały czas do nie robienia tego pocieszam go itd ale widze, że nic nie zdzialam. Co mam zrobić? Zostawić to czy co??

Ma 17 lat i za niedługo 18 urodziny

Opublikowano

Pewnie myśli, że jak zginie w urodziny to się zrespi jako DOROSŁY  :D

Pierdol to, i tak nie ma jaj pewnie by to zrobić.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

dzwon, dzwon po ABW, wytlumacz mu ze jak pojdzie sie zabic to jest pizda bo dostal szanse i ja marnuje

A tak na serio dzwon na policje zawsze cos nie znam sie na tym albo do psychologa niech idzie

Opublikowano

generalnie wystalkowałbym i zgłosił to jego rodzicom ;v dodam tyle ze samobojcy ktorzy mowia ze sie zabija nie robia tego, chyba ze mowia to calkowicie randomowej osobie spoza otoczenia, czyli w sumie to nie musi byc fake

graphic.png

Opublikowano

Napisał mi niedawno że nie ma przyjaciół też i rodziny bo jest z domu dziecka i nie ma już sensu żyć. Może serio to zrobi?

JAK JA BYM CHCIAL CZLOWIEKU ZEBYS TY DOSTAL PERMA TO NAWET NIE WEISZ

Opublikowano

Napisał mi niedawno że nie ma przyjaciół też i rodziny bo jest z domu dziecka i nie ma już sensu żyć. Może serio to zrobi?

JAK JA BYM CHCIAL CZLOWIEKU ZEBYS TY DOSTAL PERMA TO NAWET NIE WEISZ

A dlaczego byś chciał, abym dostał perma?

generalnie wystalkowałbym i zgłosił to jego rodzicom ;v dodam tyle ze samobojcy ktorzy mowia ze sie zabija nie robia tego, chyba ze mowia to calkowicie randomowej osobie spoza otoczenia, czyli w sumie to nie musi byc fake

No wlasnie jest to osoba randomowa
Opublikowano

Bo kłamiesz.
Kupy się to troszkę nie trzyma. W pierwszym poście napisałeś, że poznałeś go wczoraj, w którymś kolejnym, że "niedawno" coś tam...
Niedawno zazwyczaj określa kilka dni/tygodni wstecz. Raczej nie mówi się "niedawno dzisiaj", "niedawno wczoraj".

Niedawno jutro będę szukał pracy kappa!

Opublikowano

Bo kłamiesz.

Kupy się to troszkę nie trzyma. W pierwszym poście napisałeś, że poznałeś go wczoraj, w którymś kolejnym, że "niedawno" coś tam...

Niedawno zazwyczaj określa kilka dni/tygodni wstecz. Raczej nie mówi się "niedawno dzisiaj", "niedawno wczoraj".

Niedawno jutro będę szukał pracy kappa!

Nie kłamie aż takim kurw* trolem zjeb*** nie jestem jak niektórzy z tego forum.
Opublikowano

jesli czujesz ze to nie troll to zglos to do zespolu gg z prosba by zawiadomili kogos, przeciez maja dostep do IP, e-maila, czegokolwiek

graphic.png

Opublikowano

jesli czujesz ze to nie troll to zglos to do zespolu gg z prosba by zawiadomili kogos, przeciez maja dostep do IP, e-maila, czegokolwiek

Oki, widzę że jedyny normalny się wypowiedział. Reszta to... A szkoda strzepić ryja
Opublikowano

Daj dowód, ssy rozmowy, cokolwiek. Jak dla mnie możesz być nawet paradującym w skarpetach i sandałach bieberem z grzyweczką, nie dbam o to.
Troll jak nic. W*****a mnie jedynie to, że taki <...> napisze sobie temat na forum i będzie miał bekę c**j wie z czego, a w sąsiedztwie obok ktoś może sobie naprawdę odebrać życie. Gdyby ktoś z twojego grona odebrał sobie życie to wiedziałbyś, że nie jest to temat do żartów.

Opublikowano

Daj dowód, ssy rozmowy, cokolwiek. Jak dla mnie możesz być nawet paradującym w skarpetach i sandałach bieberem z grzyweczką, nie dbam o to.

Troll jak nic. W*****a mnie jedynie to, że taki <...> napisze sobie temat na forum i będzie miał bekę c**j wie z czego, a w sąsiedztwie obok ktoś może sobie naprawdę odebrać życie. Gdyby ktoś z twojego grona odebrał sobie życie to wiedziałbyś, że nie jest to temat do żartów.

I nie żartuje...

Zresztą myśl co chcesz co mnie to. Nie będę się przejmował rakowiskiem z forum xdx

Opublikowano

Wow! Szybko zmieniasz zdanie. Przed chwilą prosiłeś o pomoc, a teraz nagle przestało cie to interesować?! Słabszego trolla dawno nie widziałem.

A ssów jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Wow! Szybko zmieniasz zdanie. Przed chwilą prosiłeś o pomoc, a teraz nagle przestało cie to interesować?! Słabszego trolla dawno nie widziałem.

A ssów jak nie było tak nie ma.

Pytań się co mam zrobić z tym i dalej czekam na normalne wypowiedzi A nie ameb i rakow. I odpisalem tobie tak bo robisz burdel i offtopic zamiast odpowiadać i jak ci nie pasuje to nie pisz. Proste...

Do zamknięcia bo widze, że tutaj nic nie zdzialam. Dzięki Ares2100

Opublikowano

Dobra załóżmy, że sytuacja jest prawdziwa. Kolega wyżej napisał Ci co powinieneś zrobić. Jeśli już musisz coś zdziałać, bo nie usiedzisz na dupie i napiszesz kolejny temat typu "rada i wyztawione oceny" to idź na najbliższy posterunek i pokaż im tą rozmowę, pewnie gówno z tym zrobią, ale twoje sumienie będzie miało się dobrze po próbie pomocy tej fikcyjnej osobie.

Offtopic robię, bo wątpię w wiarygodność tematu, a że są to pogaduszki i spamu się tutaj nie kara, a jak już to nie tak surowo jak w innych miejscach na forum to niszczę ci zabawę. Karmię się twoją głupotą, amebo.

Opublikowano

Dobra załóżmy, że sytuacja jest prawdziwa. Kolega wyżej napisał Ci co powinieneś zrobić. Jeśli już musisz coś zdziałać, bo nie usiedzisz na dupie i napiszesz kolejny temat typu "rada i wyztawione oceny" to idź na najbliższy posterunek i pokaż im tą rozmowę, pewnie g****o z tym zrobią, ale twoje sumienie będzie miało się dobrze po próbie pomocy tej fikcyjnej osobie.

Offtopic robię, bo wątpię w wiarygodność tematu, a że są to pogaduszki i spamu się tutaj nie kara, a jak już to nie tak surowo jak w innych miejscach na forum to niszczę ci zabawę. Karmię się twoją głupotą, amebo.

No to jutro się przejdę na komisariat. A to nie będą mi czasem telefonu zabezpieczać jakoś albo coś?

Opublikowano

@Karyvlea zawsze najrozsądniej w takich sprawach brać pod uwagę najgorszą możliwość

@Z resztą, nie będę się zbytnio produkować, zrozumiecie gdy jakiś wasz znajomy popełni samobója

graphic.png

Opublikowano

@Karyvlea zawsze najrozsądniej w takich sprawach brać pod uwagę najgorszą możliwość

@Z resztą, nie będę się zbytnio produkować, zrozumiecie gdy jakiś wasz znajomy popełni samobója

Jak kogoś się zna tylko przez GG to jak można wierzyć całkowicie w to, co pisze? Jak nasz kolega ma z tym problem to niech poinformuje odpowiednie służby.

Opublikowano

To pokaż ss'y z rozmowy kolego :D

Skoro takie niedowiarki z was ok. Wyśle kto będzie chciał na pw juto rano najwczesniej

A nawet dziś rano :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...