Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Komenda /itemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema mam do przedstawienia skrypt na itemy //Nie wiem kogo to , używam go jakieś 5/6miechów , robił mi to stary kolega.

command /itemy [<text>]:

trigger:

arg 1 is not set:

open chest with 1 rows named "&c&lItemy Na Gildie" to player

wait 2 ticks

format slot 1 of player with 64 of emerald block named "&7Bloki szmaragdu" with lore "&6ViP ma o polowe taniej" to be unstealable

format slot 2 of player with 64 of diamond block named "&7Bloki diamentu" with lore "&6ViP ma o polowe taniej" to be unstealable

format slot 3 of player with 64 of gold block named "&7Bloki zlota" with lore "&6ViP ma o polowe taniej" to be unstealable

format slot 4 of player with 64 of iron block named "&7Bloki zelaza" with lore "&6ViP ma o polowe taniej" to be unstealable

format slot 5 of player with 64 of tnt named "&7TNT" with lore "&6ViP ma o polowe taniej" to be unstealable

format slot 6 of player with 64 of bookshelf named "&7Biblioteczki" with lore "&6ViP ma o polowe taniej" to be unstealable

format slot 7 of player with 64 of obsidian named "&7Obsydian" with lore "&6ViP ma o polowe taniej" to be unstealable

TS.zKwadratem.PL

zKwadratem.pl

Opublikowano

Jest dużo takich pluginów do proszę cie , wymysł coś nowego..

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...