Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria pytań

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Mam 42 pp.Jak je rozdać,żeby kosić jak najwięcej urki i kredytów?Jak mógłby ktoś podać taką w miarę dokładną rozpiskę to byłbym mega wdzięczny.

2.Jak statek najlepszy na pallke?

3.Z czego leci najwięcej havoców,a z czego lf4?

4.Które wrota najlepiej robić?

5.Drony tylko leveluja na statkach bez dresu?

6.Czy,gdy obstawie coś na aukcji i przegram to kredki wracają?

Opublikowano

skąd  masz 42pp skoro nie ogarniasz podstaw?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

@alibabalegends Ukradłem ;p

Protokoły do peta sie stackuja?W sensie,że np. mam protokół do przeciwko npc i jak kupie kilka to pet bedzie jeszcz wiecej zadawał?

Tak

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

@alibabalegends Ukradłem ;p

Protokoły do peta sie stackuja?W sensie,że np. mam protokół do przeciwko npc i jak kupie kilka to pet bedzie jeszcz wiecej zadawał?

Tak

masz jeszcze jakies?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

moje konto :D ps zety to zbieraj palkę a urke zbieraj na klucze czekaj na przecenę i potem otwieraj jak jest większa szansa na lf-4 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...