Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy kanał, jedyny w swoim rodzaju. Proszę zajrzeć.

TV Show

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że nie tylko ja mam takie samo zdanie ^_^

początkowo chciałem wyłączyć bo widziałem to EPICKIE intro...

ale pomyślałem dam szanse ;x... kiedy zobaczyłem pierwsze klatki animacji pomyślałem "dobrze że nie wyłączyłem"

ale kiedy usłyszałem pierwsze słowa to pomyślałem " no chyba kurw* nie "

fajnie że umiesz stworzyć sobie kilka animacji szkoda tylko że to wszystko co tam zrobiłeś ;x...

nie dałem łapki w dół bo i tak masz już ich sporo ;x

Opublikowano

A Co Ci przeszkadza w głosie smoka? W filmie jest użyty drogi program Ivona, który jest używany przez duże kanały jak bronzowe myśli, czy angielskie kanały podobne do bronzowych myśli. I nikt nie narzeka na głosy.

Co do łapek w dół do tylko dzieciaki hejeterzy dają, widzę to w statystykach wiek między 10-12 ;) Mam na koncie parę innych kanałów, a teraz po prostu spróbowałem czegoś nowego.
Zrobienie pierwszego odcinka zajęło mi parę miesięcy renederowania w programach graficznych. Program dopiero się rozkręci, będzie w paru językach.

Opublikowano

Pomysł dobry, ale wykonanie jest dosyć słabe. Dialogi nudne, monotonnie się to ogląda...
Takie coś miałby szansę stworzyć popularny kanał, a nie ten od zera, ale powodzenia.

Opublikowano

Każdy ma swój gust. Dla jednego w grze będą nudne dialogi np. Love Jrpg w grach, a dla drugiego będzie fajne. A o gustach się nie dyskutuje wiadomo.

Opublikowano

koleś... ja cie oświecę bo może jeszcze nie zauważyłeś...

wczoraj jak pisałem mojego posta miałeś 1 łapkę ( od siebie ) w górę oraz 9 w dół...

teraz masz dalej ta jedna jedyna w górę oraz 13 w dół...

więc chyba ten różny gust trafia tylko do ciebie...

to prawda że Bronzowe myśli używają Ivony jednak...

to że TY używasz czegoś czego KTOŚ używał i ten ktoś zrobił coś z tego dobrego...

to nie znaczy że ty też to zrobisz dobrze... to są tylko narzędzia...

nie tytuł lecz człowiek daje sławę tytułowi... to samo w przypadku narzędzi...

fakt że posiadasz rzeczy które posiadają inni nie gwarantuje ci 100% dobrej jakości filmu

Twoje wykonanie a wykonanie bronzowych myśli jest nieporównywalnie RÓŻNE...

różne aby nie obrażać ;x...

Opublikowano

Jezu ale to jest kur*a slabe, chętnie wymieniłbym ci co jest słabe, ale tu słabe jest wszystko. Skoro nie potrafisz zrozumieć dlaczego materiał jest słaby i każdą krytykę ze strony innych okraszasz słowami "każdy ma swój gust" to chyba nie dorosłeś do robienia filmów. Każdy ma swój gust, ale twój jest wyjątkowo zjebany, skoro ci się to podoba. Tyle w temacie.

Opublikowano

Ujmę do tak. Chcesz coś osiągnąć na YT?
To skup się na animacjach, ale do dialogów znajdź sobie kogoś innego.

(I przestań nazywać ludzi hejterami, dlatego, że nie podoba im się to co zrobiłeś. Przyjmij do wiadomości, że to było słabe i zajmij się czymś innym)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...