Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysokość rangi w drzewku kanałów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz aby grupa była wyżej na kanale to użyj tej permisji - ustaw moc na więcej niż reszta rang: 

i_client_talk_power
Opublikowano

Jeśli chcesz aby grupa była wyżej na kanale to użyj tej permisji - ustaw moc na więcej niż reszta rang: 

i_client_talk_power

Jest jakaś inna ranga żeby ją ustawić, nie chce ustawiać talk power bo mam na serwerze range, zakaz mówienia.

Opublikowano

i_client_talk_power

Jest jakaś inna ranga żeby ją ustawić, nie chce ustawiać talk power bo mam na serwerze range, zakaz mówienia.

Nie ma.

Opublikowano

dalej pozostaje problem tego ze Querry jest nawet pod zwyklym uzytkownikiem

Możliwe, że użytkownik ma taką samą wartość "Talk Power" i w takim przypadku o "wysokości" na kanale decyduje alfabet.

Ustaw Queremu wyższy Talk Power.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

client_talk_power Queremu ustaw np. 100, natomiast uzytkownikowi, ktory ma byc nizej np. 99, jezeli uzytkownikowi ustawisz 100, tak jak Queremu wtedy o tym kto jest 'wyzej' a kto 'nizej' decyduje 'alfabet'.

Opublikowano

i_client_talk_power

Jeśli masz rangę zakaz mówienia rangę to ustaw w niej i_client_talk_power na -9999999999 wtedy nie będzie mógł rozmawiać.

AOWD3IA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...