Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graficzny konkurs w dziale Minecraft - wyniki!

xVendrome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6739114640848451098085.png

9XPU7mX.png

Po długich naradach wreszcie udało nam się wybrać 4 zwycięzców naszego konkursu. Poziom był wyrównany, przez co było nam bardzo ciężko wybrać najlepsze prace.

LlT35Ne.png

@Yatis

Otrzymuje:

8-AwardImgIcon-1361138012.png

-15% z paska ostrzeżeń

Serwer od enderchest.pl

Wyróżnienie dowolnego tematu w dziale współpracy lub publikacji serwerów

Po odbiór serwera proszę zgłosić się do @Rayso.

Jego prace można zobaczyć klikając tutaj.

ZLCgnk3.png

@Avenue`

Otrzymuje:

9-AwardImgIcon-1361138078.png

-10% z paska ostrzeżeń

Serwer od enderchest.pl

Jego prace można zobaczyć klikając tutaj.

9Alg4eH.png

@Rever_PL

Otrzymuje:

7-AwardImgIcon-1361137781.png

-10% z paska ostrzeżeń

Serwer od enderchest.pl

Wt1Hv2J.png

@Drenek

Otrzymuje:

-10% z paska ostrzeżeń

NDjFCQv.png

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Nie wiem czy mogę tutaj napisać ale trudno, najwyżej dostane %%.

Było wiele świetnych prac przy których było widać nawet po technice wykonania, że zostało włożone dużo czasu, a wy wybraliście (nie mówiąc brzydko) amatorskie prace, nie wiem dlaczego, ale ja nic nie zmienię.

Gratulacje.

Opublikowano

To chyba jakiś żart, że miejsce czwarte dostała osoba, która stworzyła coś takiego:

4930614645184701464376.png

4233114645184701464376.png

9546214645184701464376.png

5653914645184701464376.png

Jeżeli za to jest 4 miejsce to użytkownik o nazwie JimForce powinien dostać miejsce pierwsze. Na miejsce czwarte zasługuje któraś z tych osób: Burned123 .MentosFresh. Haql Przemek0144 Freyviz

Opublikowano

­Witam. Gratuluję zwycięzcą. Ale... jest tutaj taka niesprawiedliwość.

Wg mnie, pracę w 100% nie związane z minecraft, powinny być eliminowane.  Czyli 4 i 3 miejsce.

Za mało się na nich dzieje. Nic nie przedstawiają. Tekst i... obrazek z google.

Miejsce 2, w pełni zasłużyło na swoje miejsce. Przynajmniej jest związane z minecraft, i bardzo przejrzyste, czytelne.

Miejsce 1...

Przecież to jest logo do jakiejś gry - horroru. Krew, ściana, serca.

.MentoshFresh. ma bardzo ładne, ewentualnie, jeżeli według moderatorów słabe, to Leneriver, Przemek0144.

Ale jeszcze raz, gratuluję zwycięzcą....

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

@Notrax3

Wszystkie elementy w mojej pracy, zostały dobrane pod tematykę Minecraft. Jedynie w czym mogę przyznać Ci racje, to kolorystyka. Jest to bowiem oryginalny projekt, który nie nawiązuje jak każdy inny do barwy zielonej.

Jeżeli jury uznało, że takie a nie inne prace zasługują na dane miejsce, to musiało mieć do tego powody.

Smile =)

Opublikowano

­@Yatis

Jedyne co mi tam przypomina minecraft, to te 4 serduszka. Cegły, takie jedynie znajdę w jakimś mrocznym texturepacku. Ułożenie krwi, przypomina mi rękę. W minecraft nie ma krwi, więc nie wiem jak to ma nawiązywać do minecraft.

W minecraft'a można grać w każdym wieku, jednak większość osób na serwerach to dzieci. I to najczęściej właśnie dzieci przynoszą zyski (namawiają tatę aby dał im telefon).

Ma być to prezentacja serwerów, wiem, na mpcforum dziecek jest mniej, chociaż też wejdą, ale niekoniecznie się zarejestrują. bo po prostu do gogli wpisują

fajnyserf majnkraft

A dzieci lubią zielony. Jasne, barwne kolory.

Poza tym, jasne kolory bardziej pasują do minecraft.

Więcej tutaj nie będę pisał, bo dostanę jeszcze warna za dyskusję pod tematem, i nabijanie postów ;d

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Te oceny to jest jakaś kpina, jedyna osoba która zasłużyła na nagrodę z tego top4 jest @Avenue` , który wykonał dobrą robotę, reszta prac to dno, jak dla mnie to ten konkurs został załatwiony po znajomości, chyba że jury jest ślepe, też mogłem zrobić prace która zajęłaby mi max 10 min jak zrobili to top1/3/4, ale postarałem się bo liczyłem na uczciwą ocenę. 1,3,4 miejsce nie ma nic wspólnego z minecraftem i do tego lepszą prace można zrobić w paincie za pomocą kopiuj, wklej. Podsumowując, nie warto brać udziału w konkursach na MPCForum, ponieważ wszystko jest załatwiane po znajomości, a osoby które odwalają dobrą robotę nic z tego nie mają.

@Lord Makin

AnnwID.gif

Opublikowano

Gratuluje, chodź konkurs moim zdaniem trochę oszukany i załatwiony po znajomości...

Opublikowano

Wszystkim osobom mówiącym, że konkurs był ustawiony, że po znajomości etc. powiem tyle - De gustibus non est disputandum." ;)

Gratuluję zwycięzcom, w szczególności podobały mi się prace @Avenue` :)

Opublikowano

Szkoda, że większość w tych pracach to gotowe ikonki, więc nie ma się czym zachwycać. 

Gratulacje zwycięzcom. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...