Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sensitivity Candy bot

liimek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć powie mi ktoś co to jest sensitivity w Candy bocie ? Wiem że jak coś tam się dobrze ustawi to lepiej zbiera bo mi zbiera 500 uri na h. I jak to ustawić ?

Opublikowano

Po pierwsze nie używaj już Candy bota - jest on nie aktualizowany. Zmień go na s-bota, ale jak już chcesz to ustaw około 80-90 poprzez pasek na dole.

500.png

Opublikowano

No w candy w zakładce options czy coś takiego po prawej stronie zjeżdżasz na sam dół i tam masz domyślnie ustawione na 74 i 80 91 chyba to pozaznaczaj jak chcesz przeciągajac guziczek

Opublikowano

O kurde to jutro już będę puszczał w BG bo ma o wiele lepsza wydajność. Dziś z podwajaczem na bitce wyciągnął 13k per h tylko niestety niszczą często... nawet specjalnie do eic przeszedłem aby nie bili ale i tak lipa

Opublikowano

S-bot ma ten minus ze nie dziala w tle.

ma opcje BG ;>

i działa normalnie? Czy tylko na vip

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

VIP jest za darmo

daj jak to ogarnąć bo ja  na tym bez w tle boce

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Nie nagram filmu bo kur*ica mnie bierze jakie denne programy do obrobki filmow robia.... Odpalasz s-bota masz zakladki na gorze VIP klikasz w nia podajesz login haslo po chwili Cie zaloguje potem przechodzisz do zakladki settings po prawej bdzie Mode: background zmieniasz z disable na enable

Opublikowano

No mam to samo :) dziś włączyłem Bota i uzbierał mi od 7 do 12 15k uri bez podwajacza i PP. To dobry wynik ?

ale z petem czy  bez?

Opublikowano

No właśnie i tu jest problem myślałem że z petem zbierał ale jak włączyłem peta zauważyłem że jest tyle samo paliwa co rano

Opublikowano

No właśnie i tu jest problem myślałem że z petem zbierał ale jak włączyłem peta zauważyłem że jest tyle samo paliwa co rano

na bitewnych? Jaki serwer?

Opublikowano

Premium nie jest już za darmo czy cały bot

vip a z vipem mozna w tle bocic :P ale zostaje candy ;]

Opublikowano

candy jest malo wydajny. S-bot podcas pierwszych 2-3 godzin bocenia zarabia kolo 30k urki potem wydajnosc spada i w ciagu dnia od 7-22 zarabiam ~105k urki. Z candy jest to okolo 80

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...