Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pedofil Marcin4007

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że Brutal trafia do większej ilości widzów. Pamiętam go jak miał 2k subow i nic się nie zmienił, więc to na plus.

Ten Marcin powinien zrobić wyjebkę, bo niczego ciekawego nie robi a umawia się z nastolatkami.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Chciał poruchać 13 latki we własnym domu to co mu bronicie? Czemu w życie osobiste gejów się nie wtrącacie a pedofilów już tak? Tym bardziej że to nie byłby gwałt.

Nadciąga burza!

Opublikowano

Czemu w życie osobiste gejów się nie wtrącacie a pedofilów już tak? Tym bardziej że to nie byłby gwałt.

Nadciąga burza!

Bo bycie gejem jest mniej więcej akceptowane społecznie i legalne, a pedofilia nie? Jak można porównywać jedno do drugiego.

Opublikowano

Czemu w życie osobiste gejów się nie wtrącacie a pedofilów już tak? Tym bardziej że to nie byłby gwałt.

Nadciąga burza!

Bo bycie gejem jest mniej więcej akceptowane społecznie i legalne, a pedofilia nie? Jak można porównywać jedno do drugiego.

Ale w Niemczech można już od 13 roku życia uprawiać seks więc nie rozumiem czemu nie można porównywać?

Opublikowano

Chciał poruchać 13 latki we własnym domu to co mu bronicie? Czemu w życie osobiste gejów się nie wtrącacie a pedofilów już tak? Tym bardziej że to nie byłby gwałt.

Nadciąga burza!

Kto powiedział ze my bronimy. To jest zapisane w prawie polskim, ze stosunek płciowy i nie tylko z osoba poniżej 16 roku życia jest zabronione i taki czyn jest brany pod pedofilie. Zresztą sam uważam ze seks z 13 latka albo cos to przesada

Opublikowano

Nadciąga burza!

Kto powiedział ze my bronimy. To jest zapisane w prawie polskim, ze stosunek płciowy i nie tylko z osoba poniżej 16 roku życia jest zabronione i taki czyn jest brany pod pedofilie. Zresztą sam uważam ze seks z 13 latka albo cos to przesada

Doczytaj dokładnie a nie pierdoły piszesz bo z 15 latkami można.

Art. 200. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Opublikowano

Nadciąga burza!

Bo jako społeczeństwo uznajemy, że niepełnoletni nie mogą decydować w pełni o tym, co robią? Zabraniamy im alkoholu, tytoniu i uznajemy, że nie są w stanie sami decydować o seksie.

A geje są dorośli i robią co robią za obopólną zgodą?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nadciąga burza!

Bo jako społeczeństwo uznajemy, że niepełnoletni nie mogą decydować w pełni o tym, co robią? Zabraniamy im alkoholu, tytoniu i uznajemy, że nie są w stanie sami decydować o seksie.

A czyli nie ma niepełnoletnich gejów tak? Dopiero po 18 roku życia nagle zmieniają orientację.

Opublikowano

Nadciąga burza!

A czyli nie ma niepełnoletnich gejów tak? Dopiero po 18 roku życia nagle zmieniają orientację.

To była odpowiedź na twój post, nie rób k***y z logiki. Jeśli gej jest też pedofilem to wtedy się wtrącamy, tak samo jeśli gej nie jest pełnoletni...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

tez bym chcial byc taka spierdolina zyciowa jak on i ruchac, a nie tylko na automacie jechac

PROPS

SZANUJE CIE MARCIN JEZELI TO CZYTASZ

Opublikowano

Nadciąga burza!

Ale w Niemczech można już od 13 roku życia uprawiać seks więc nie rozumiem czemu nie można porównywać?

On mieszka w Polsce a nie w Niemczech więc nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi.

Opublikowano

Nadciąga burza!

nie chcę nic mówić, ale jak to się nie wtrącamy w życie osobiste? ja np. nie toleruję homoseksualistów. nie wyzywam, ale jednak jeżeli w miasteczku spotkasz jakiegoś typa z chłopakiem to obelgi są praktycznie słyszane ciągle. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

@Eryk

Wkurzają mnie takie wypowiedzi. Jak pedofilia może być zakazana? To, że ktoś urodził się pedofilem to nie jego wybór. A potem taki boi się komuś powiedzieć o jego problemie, bo ignoranci Twojego pokroju wypisują takie rzeczy.

Jak już to stosunek seksualny z dziećmi może być zakazany.

Opublikowano

Nadciąga burza!

nie chcę nic mówić, ale jak to się nie wtrącamy w życie osobiste? ja np. nie toleruję homoseksualistów. nie wyzywam, ale jednak jeżeli w miasteczku spotkasz jakiegoś typa z chłopakiem to obelgi są praktycznie słyszane ciągle. 

Według mnie całowanie się w miejscach publicznych nie ważne czy ktoś jest Hetero czy Homo powinno być zakazane.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Nadciąga burza!

Według mnie całowanie się w miejscach publicznych nie ważne czy ktoś jest Hetero czy Homo powinno być zakazane.

Tak samo jak oddychanie! To jest obrzydliwe że ludzie w miejscu publicznym oddychają!

Opublikowano

No widzę ze niektórzy tutaj maja niedojebanie mózgowe, ze nie mają nic przeciwko, ze 13 się pierdoli

a co mam komus do lozka zagladac? jak chce sie jebac to jej sprawa, a to czy jest to dozwolone to kolejna

­

Opublikowano

Każdy chce zamoczyć jako pierwszy, ale trochę przesadza.

Opublikowano

No widzę ze niektórzy tutaj maja niedojebanie mózgowe, ze nie mają nic przeciwko, ze 13 się pierdoli

a co mam komus do lozka zagladac? jak chce sie jebac to jej sprawa, a to czy jest to dozwolone to kolejna

mam nadzieję że to prowo, bo wcale 13 latka nie chce się pochwalić przed koleżankami że została potraktowana jak szmata... tak to działa, niestety. 

@Liukaner

w tym rzecz, że oddychanie to NATURALNA i OBOWIĄZKOWA/POTRZEBNA "funkcja" w życiu. przed całowaniem można się powstrzymać, chociaż mi to osobiście nie przeszkadza. w ogóle mam wrażenie, że ten tekst na niecałowanie jest związane z przegrywami, którzy nie potrafią sobie znaleźć kobity.

@DiabloXPL

nie, wcale... to, że tak naprawdę kilka nastolatek do niego napisało, to jednak coś znaczy. przecież chyba tego nie spreparowały + zdjęcia, na których ewidentnie widać co on odwala. do tego dochodzi na zakończenie a dokładniej nagranie, które tak samo Brutal udostępnił w sensie puścił na swoim profilu. 

sam nie wiem, czy czasami nie topię się w warstwach prowokacji, bo co tutaj niektórzy piszą jest oderwane od rzeczywistości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...