Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupiłem iBota i nie działa, co zrobić?

_Corine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zakupilem licencje do iBota ktorego pobralem ze strony producenta. Wszystko sie zalogowalo polaczylo z postacia, ale gdy laduje jaki kolwiek skrypt (rowniez platne) to postac nie reaguje na way pointy. Jedynie co niektore np. Te w ktorych pisze jakas formulke do NPC. I poza tym porusza sie wylacznie w prawo i w lewo. Dodam jeszcze ze zauwazylem gdy postac tam drepta po dwoch kratkach pisze na dole "you cannot use this object" wyglada to tak jakby bot chcial cos zrobic ale nie mogl... Backpacki mialem ustawione swoje . zwracam sie do was z prosba o pomoc bo juz nie mam sily ;<

Jeślli widzisz błond w tym co napisałem znaczy rze zrobiłem go celowo : ))

Opublikowano

Czy skrypta kupiłeś na real Tibie, a grasz na ots ?

Czy masz usunięte markery na mapie ? (Ibot tak się buguję)

Czy startujesz w dobrym miejscu?

Czy masz pieniądze ?

Pokaż skrypt możesz na pw sprawdzę go pod względem actionów

Opublikowano

Znaczniki na mapie mam jedynie w Yalahar . Ale do tego miasta jest daleko od Edron czy Thais bo te miasta mnie interesuja jak narazie pod wzgledem bota.

Gram na real Tibi i skrypty są na real.

startuje w dobrym miejscu.

Mam pieniądze.

Mam odkrytą całą mapę..

dodam jeszcze że nawet gdy dodałem ręcznie waypointy zeby poprostu przebiegł się po nich na czystym skrypcie to nawet nie ruszył z miejsca.. Cavebot: Enabled

Coś mi się udało ustalić zmieniłem w cavebocie z Map click na Arrows i zaczął biegać coś, ale jakby z dałnem i targeting nie działa... 

No i dalej moje ustalenia wyglądają tak, BOT biega jak nic nie musi robić, a gdy już musi użyć drabiny czy pewnie kliknąć w potworka to sobie nie radzi i wtedy sie zatrzymuje.. co jeszcze mam nie tak ?

pomysły?

kolejne odkrycie, gdy wyłączam looting to zaczyna biegać aż do momentu gdy spotka potwora wtedy sie zatrzymuje bo znowu musi coś zrobić.. jakby nie potrafił klikać w potwory, trupy i drabiny...

Biega gdy wyłączone Looting i Targeting jeżeli włącze Targeting przy potworach to staje w miejscu i nie wie co robić ...

Nadal zagadka nie została rozwiązana.. ktoś coś? :(

Opublikowano

Nikt nie jest w stanie mi pomóc ? 

Opublikowano

Ok wszystko działa! wystarczyło zmienić wielkość tekstu i czcionki windows wszędzie na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...