Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - xAnonymous

xAnonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SYNLzWG.png?1

Witam, mam na imię Damian. W tym roku skończyłem 17lat.

Od 5lat interesuje się informatyką a samymi serwerami teamspeaka od ponad 3lat.

t54EgZD.png?1

▪ Zabezpieczenie serwera ▪

▪ Zabezpieczenie strony serwera przed atakami typu DDoS ▪

▪ Pomoc przy składaniu wniosku o licencje NPL ▪

▪ Ustawienie uprawnień serwera ▪

▪ Instalacja botów muzycznych z panelem www ▪

▪ Konfiguracja i instalacja botów php,java ▪

▪ Tworzenie estetycznego wyglądu kanałów,stref ▪

▪ Hostowanie botów ▪

▪ Stworzenie strony www ▪

nWUywtc.png?1

Nie każda z osób oferujących się tu na forum robi to z chęcią pomocy innym lub zamiarem dorobienia kilku groszy a po prostu puszczaniu ataków ddos, lub kradnięciu osób na swoje serwery teamspeak. Ja robię wszystko z pasji, a jeżeli chodzi o hostowanie no to wiadomo jakaś opłata.

SCqmba2.png?1

Osoba zgłaszająca się do mnie z prośbą pomocy ma wykazywać, chociaż minimum kultury osobistej. Jeżeli już podchodzimy do rozmowy miej zarys tego, co mam dla ciebie wykonać. Po ukończeniu pracy chciałbym abyś wypowiedział się na temat jak przebiegła nasza współpraca czy masz jakieś zastrzeżenia itd.

63YNcDA.png?1

Wiadomość Forum

E-Mail: ShadySmok@tlen.pl

GG: 59562786

TeamSpeak: (Niedługo dodam)

* Uwaga! Jeżeli w prezentacji zauważyłeś błąd zgłoś mi go w prywatnej wiadomości na forum. Dziękuje!

//

Opublikowano

Pomylił znak interpunkcyjny i już nie rozumiesz?

Poprawiona wersja, bo tak trudno pomyśleć sekunde dłużej;
"Możesz pokazać nam projekt teamspeak'a który nadal istnieje i który został zrobiony w 100% przez ciebie?"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomylił znak interpunkcyjny i już nie rozumiesz?

Poprawiona wersja, bo tak trudno pomyśleć sekunde dłużej;

"Możesz pokazać nam projekt teamspeak'a który nadal istnieje i który został zrobiony w 100% przez ciebie?"

Jeżeli kogoś moje projekty interesują zapraszam na pw :)

Ty happi nawet nie pisz bo reprezentujesz poziom dzieciaka.

//

Opublikowano

Nie polecam, nie odpisuje na GG

Nie wiem ty sobie posty nabijasz? 

SS nawet do mnie nie pisałeś:

beUrTT3.jpg?1

Polecam szybko pomógł odpisał po 2 minutach na gg.

Dziękuje polecam się na przyszłość.

//

Opublikowano

beUrTT3.jpg?1

Ja? 

Pisalem z innego GG ;)

post-1487046-0-59063800-1467493017.png

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem napisz do mnie na: PW/GG :D

Opublikowano

beUrTT3.jpg?1

Ja? 

Pisalem z innego GG ;)

attachicon.gifBez tytułu.png

Nie polecasz usług, z których nawet nie skorzystałeś ... napisz do mnie jeszcze raz, jeżeli czegoś ci trzeba. Co do nieodpisania na GG mam mnóstwo wiadomości 60% z nich są typu: 'Masz dać crack mBota?' więc nie dziw się, że komuś nie dam rady odpisać.

//

Opublikowano

Nie polecam go w 100%. Dany tutaj osobnik jest nie stabilny umysłowo i nagle zamiast ci pomagać atakuję twoje serwery.

Opublikowano

Ty happi nawet nie pisz bo reprezentujesz poziom dzieciaka.

Przepraszam bardzo, ale to nie ja dostałem perma za ddosowanie innych serwerów.

http://www.mpcforum.pl/topic/1527785-perm-sнαdøω/

I co z tego szybki jesteś naprawdę :) Mam bana, za ataki których dokonał LordPepsiak z Quetim a ja dostałem bana, bo Rokacik - VMware nawciskał kitu, że to ja... A po drugie mówisz, że ja cb na jakąś grafikę ojebałem nawet @Maja.. tobie mówiła, że ja to nie ten Anonymous od LordaPepsiaka. Jeszcze co do bana przykre jest to, że VMware i Gronek powciskali kit, że to ja atakowałem tylko dlatego, iż jako jedyny miałem konto na mpc. Makinowi tak nawciskali, że nawet moich odwołań nie czyta. Osobą, w stosunku do której się źle zachowałem to było tylko raz Dzagu z sieci cs GlobalElite jego administratorzy bawili się stresserami na mnie sam Dzagu nie chciał nic zrobić. Szkoda, że mpc widzi sprawę powierzchownie ktoś nawciska kitu i dostaje się bana. Mpc nie wspiera piractwa a ludzie, którzy jawnie rozdają crack mBoty np.; @Borygard - Luleczek Techniczek, który jest dobrym technikiem do czasu jak mu opinie wystawisz i reszta bandy z PGC24 są bezkarni na forum. @VMWare dostaje bana za udostępnianie danych po 1h ub zabawne :D

Jaki jest @VMWare - Rokat macie tu film to ten co mówi na początku halo halo.

@Makin - Zbanuj mnie za multi-konto szkoda, że nawet nie dałeś mi dojść do słowa w mojej sprawie tylko słuchasz VMware i Gronka.

@Eryk - Dzięki za pomoc udzieloną na teamspeaku w sprawie bana.

@Borygard - Nadal Luleczku udawaj, że to nie ty przekierowuj teamspeaki do sb na PGC24 i zgrywaj debila, że to nie ty nadajesz uprawnienia na innego użytkownika z vpn i banuj z powodem 'Nowe IP: PGC**.pl'

@VMWare - Kradnij dalej co popadnie co w rączki wpadnie :)

@TheGronek1910PL - Jak tam podkręcanie licznika na pgc dobrze?

Nie polecam go w 100%. Dany tutaj osobnik jest nie stabilny umysłowo i nagle zamiast ci pomagać atakuję twoje serwery.

Pierwszy raz cb na oczy widzę! Czemu masz mnie znać oferuję się jako technik patrząc na twoje posty i Hobby: PHP,TeamSpeak3,Java to z cb dojebany technik w ch*j to po co ci moje usługi były kręć dalej niech zgadnę wytyczne od Gronka?

//

Opublikowano

Witaj, @xAnonymous.

Jeśli masz jakieś problemy co do mojej osoby to chętnie napisz opinie w moim temacie "Zostanę Technikiem - Borygard", każdą krytykę biorę na Siebie i staram się jej sprostać.

Chciałbym również naznaczyć iż pisanie do mnie w taki sposób nic Ci nie da ponieważ ja nie jestem osobą za którą mnie uważasz, a nawet moderator się myli i wygaduje brednie.

Poza tym, jeśli zauważyłbyś to ja jako Technik nie wchodzę na VPN tylko na swoim adresie IP chyba, że wchodzę na serwer z mafii pruszkowskiej (anony, dejmieny, i reszta mafii) to chciałbym mieć internet bo niestety ale mam stały adres IP i nawet telefonicznie dzwoniąc do Orange nie zmienią mi tego. Shadow, jak każdy wie może coś tam potrafisz ale gdy zadajesz się z nieodpowiednimi osobami to mają nad Tobą władzę i wtedy dajesz im dostęp do serwerów których dostałeś hasła, później dzieją się tylko złe rzeczy. Zauważyłem również ,że twoje rekomendacje w poprzednim temacie były prawie tylko od twoich znajomych pokroju Pepsiaka. A co do sprawy z atakami co napisałeś do Makina, to całe logi ukazały to co robiłeś i kto miał jako jedyny dostęp do serwera.

Pozdrawiam, Dawid.

Opublikowano

I co z tego szybki jesteś naprawdę :) Mam bana, za ataki których dokonał LordPepsiak z Quetim a ja dostałem bana, bo Rokacik - VMware nawciskał kitu, że to ja... A po drugie mówisz, że ja cb na jakąś grafikę ojebałem nawet @Maja.. tobie mówiła, że ja to nie ten Anonymous od LordaPepsiaka. Jeszcze co do bana przykre jest to, że VMware i Gronek powciskali kit, że to ja atakowałem tylko dlatego, iż jako jedyny miałem konto na mpc. Makinowi tak nawciskali, że nawet moich odwołań nie czyta. Osobą, w stosunku do której się źle zachowałem to było tylko raz Dzagu z sieci cs GlobalElite jego administratorzy bawili się stresserami na mnie sam Dzagu nie chciał nic zrobić. Szkoda, że mpc widzi sprawę powierzchownie ktoś nawciska kitu i dostaje się bana. Mpc nie wspiera piractwa a ludzie, którzy jawnie rozdają crack mBoty np.; @Borygard - Luleczek Techniczek, który jest dobrym technikiem do czasu jak mu opinie wystawisz i reszta bandy z PGC24 są bezkarni na forum. @VMWare dostaje bana za udostępnianie danych po 1h ub zabawne :D

I co z tego? Dostajesz perma za atakowanie i reklamujesz się jako technik. Rusz głową i może ci coś wpadnie do głowy. Co do tego pepsiora czy jak się zwał to się pomyliłem i przepraszam.

Mineland.pl i Sebijo, nie pamiętasz? Zapraszałeś mnie na ts i jak podesłałem ci link do tej grafiki to nagle dziwnym trafem mnie wywaliło z tego tsa, a na drugi dzień miałem bana z wstawionym powodem '.' (kropka).

Nie obchodzą mnie jakieś gówniane siecie serwerów i co im robiłeś. Ja wiem co zrobiłeś mi i tyle mi wystarczy. Makin ani nikt z gmów nie jest taki, że dasz gówno dowód i od razu dostaną wyciągnięte konsekwencje. Sam raz napisałem do gma z dowodami ale przedstawiały one tyle co praktycznie nic, więc nie zostały podjęte żadne kroki, bo równie dobrze mógł być to fejk. 

Opublikowano

Witaj, @xAnonymous.

Jeśli masz jakieś problemy co do mojej osoby to chętnie napisz opinie w moim temacie "Zostanę Technikiem - Borygard", każdą krytykę biorę na Siebie i staram się jej sprostać.

Chciałbym również naznaczyć iż pisanie do mnie w taki sposób nic Ci nie da ponieważ ja nie jestem osobą za którą mnie uważasz, a nawet moderator się myli i wygaduje brednie.

Poza tym, jeśli zauważyłbyś to ja jako Technik nie wchodzę na VPN tylko na swoim adresie IP chyba, że wchodzę na serwer z mafii pruszkowskiej (anony, dejmieny, i reszta mafii) to chciałbym mieć internet bo niestety ale mam stały adres IP i nawet telefonicznie dzwoniąc do Orange nie zmienią mi tego. Shadow, jak każdy wie może coś tam potrafisz ale gdy zadajesz się z nieodpowiednimi osobami to mają nad Tobą władzę i wtedy dajesz im dostęp do serwerów których dostałeś hasła, później dzieją się tylko złe rzeczy. Zauważyłem również ,że twoje rekomendacje w poprzednim temacie były prawie tylko od twoich znajomych pokroju Pepsiaka. A co do sprawy z atakami co napisałeś do Makina, to całe logi ukazały to co robiłeś i kto miał jako jedyny dostęp do serwera.

Pozdrawiam, Dawid.

@Borygard owszem jeden post był tam Pepsiaka reszta to byli ludzie, którym pomogłem. Co do Pepsiaka,Quetiego,Mcncc to nie utrzymuje z nimi kontaktu, bo to banda idiotów i psedo hakierownia z stresserami. Pragnę zauważyć, że z panem Pepsiakiem,Quetim,Mcncc,Gorzałem już się nie zadaje wszyscy po kolei to idioci. A sytuacja atakowania pgc z ts3fucka, bo tylko to potrafił Pepsiak i Queti nie miałem nic wspólnego. Trzymasz z Rokatem a Rokat święty nie jest masz na filmie :)

//

Opublikowano

I co z tego? Dostajesz perma za atakowanie i reklamujesz się jako technik. Rusz głową i może ci coś wpadnie do głowy. Co do tego pepsiora czy jak się zwał to się pomyliłem i przepraszam.

Mineland.pl i Sebijo, nie pamiętasz? Zapraszałeś mnie na ts i jak podesłałem ci link do tej grafiki to nagle dziwnym trafem mnie wywaliło z tego tsa, a na drugi dzień miałem bana z wstawionym powodem '.' (kropka).

Nie obchodzą mnie jakieś gówniane siecie serwerów i co im robiłeś. Ja wiem co zrobiłeś mi i tyle mi wystarczy. Makin ani nikt z gmów nie jest taki, że dasz gówno dowód i od razu dostaną wyciągnięte konsekwencje. Sam raz napisałem do gma z dowodami ale przedstawiały one tyle co praktycznie nic, więc nie zostały podjęte żadne kroki, bo równie dobrze mógł być to fejk. 

@.happi. dostałem perma za atakowanie, bo Gronek z Rokatem nawciskali, że to ja, bo jako jedyny z administracji 9987 miałem konto na mpc sam nic wspólnego z tym nie miałem... MineLand nwm chyba mnie z kimś mylisz jedyne klocki, jakie prowadziłem to minecraft-pvp.pl,mclobby.pl i ezmc.pl mówisz, że rozmawialiśmy na ts podaj jakiegoś swojego to wyjaśnimy całą sprawę. Sam nick Shadow z tymi znaczkami skopiowałem od kogoś. Co do tego, że Makin za nic nie banuje ja nie atakowałem wiem co robię po atakach na pgc pepsiak dostał wiadomość na gg, że Gronek mi bana załatwia a sam pepsiak przyznał się, że to on :)

//

Opublikowano

@.happi. dostałem perma za atakowanie, bo Gronek z Rokatem nawciskali, że to ja, bo jako jedyny z administracji 9987 miałem konto na mpc sam nic wspólnego z tym nie miałem... MineLand nwm chyba mnie z kimś mylisz jedyne klocki, jakie prowadziłem to minecraft-pvp.pl,mclobby.pl i ezmc.pl mówisz, że rozmawialiśmy na ts podaj jakiegoś swojego to wyjaśnimy całą sprawę sam nick Shadow z tymi znaczkami skopiowałem od kogoś. Co do tego, że Makin za nic nie banuje ja nie atakowałem wiem co robię po atakach na pgc pepsiak dostał wiadomość na gg, że Gronek mi bana załatwia a sam pepsiak przyznał się, że to on :)

Nie wiem co to 9987 i nie chce wiedzieć, bo zbytnio mnie to nie obchodzi. Tym razem się nie mylę, dam sobie rękę uciąć, że to twój serwer. 

Na resztę nie odpiszę, bo napisałeś to jak dzieciak z 1 klasy podstawówki i nie dam rady tego rozczytać. Bez przecinków ani kropek, w jednym ciągu. 

Opublikowano

@.happi. dostałem perma za atakowanie, bo Gronek z Rokatem nawciskali, że to ja, bo jako jedyny z administracji 9987 miałem konto na mpc sam nic wspólnego z tym nie miałem... MineLand nwm chyba mnie z kimś mylisz jedyne klocki, jakie prowadziłem to minecraft-pvp.pl,mclobby.pl i ezmc.pl mówisz, że rozmawialiśmy na ts podaj jakiegoś swojego to wyjaśnimy całą sprawę sam nick Shadow z tymi znaczkami skopiowałem od kogoś. Co do tego, że Makin za nic nie banuje ja nie atakowałem wiem co robię po atakach na pgc pepsiak dostał wiadomość na gg, że Gronek mi bana załatwia a sam pepsiak przyznał się, że to on :)

Nie wiem co to 9987 i nie chce wiedzieć, bo zbytnio mnie to nie obchodzi. Tym razem się nie mylę, dam sobie rękę uciąć, że to twój serwer. 

Na resztę nie odpiszę, bo napisałeś to jak dzieciak z 1 klasy podstawówki i nie dam rady tego rozczytać. Bez przecinków ani kropek, w jednym ciągu. 

Bo piszę na szybko nie mam zamiaru się kłócić... Jeżeli masz takie zdanie o mnie okej nie dysponuje wolnym czasem aby ci udowadniać, że nie prowadziłem jakiegoś minelanda.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...