Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanina w barze dla homoseksualistów w Orlando

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2016/06/12/orlando-nightclub-shooting-about-20-dead-in-domestic-terror-incident-at-gay-club/?tid=sm_fb&utm_term=.147120da8fe6

50 osób zginęło przez jednego kretyna z ISIS. Jak na ogół nie jestem za spuszczeniem atomówek, bo tak naprawdę nie wiadomo gdzie i jak, żeby nie zabić niewinnych - tak im częściej o czymś takim słyszę, tym bardziej mam ochotę przytaknąć na takie coś. W sumie też szkoda, bo z każdym takim incydentem, nieradykalnym islamistą też się obrywa.

Opublikowano

Szkoda, ze tylko 50. Dla p****ów nie ma litości.

Obyś k***a trollował.

Niby czemu? :>

Bo homofobia jest gorsza od samego homoseksualizmu. Nic Cie nie powinno obchodzić co ktoś inny robi w łóżku.

Opublikowano

Obyś k***a trollował.

Bo homofobia jest gorsza od samego homoseksualizmu. Nic Cie nie powinno obchodzić co ktoś inny robi w łóżku.

Ale mnie to nie obchodzi :D

Opublikowano

-cut-

Okay, w takim razie skąd ta homofobia?

Jaka homofobia? Po prostu jestem nietolerancyjny dla takich ras :) Może tak to zabrzmiało w pierwszym poście jak homofobia, ale no trudno. :D

Opublikowano

-cut-

Jaka homofobia? Po prostu jestem nietolerancyjny dla takich ras :) Może tak to zabrzmiało w pierwszym poście jak homofobia, ale no trudno. :D

Czyli teraz homoseksualiści są innej rasy? Tęczowej, czy co? Jeśli to nie homofobia, to jak to nazwiesz, skoro chciałbyś, żeby zginęło o wiele więcej ludzi, tylko dlatego, że mają inny pogląd na świat?

Opublikowano

50 osób homo i jakiś % którzy zniszczyli dziecku życie bo tatuś i tatuś to nie to samo co tatuś i mama, więc 2 pieczenie na jednym ogniu 

Opublikowano

-cut-

Czyli teraz homoseksualiści są innej rasy? Tęczowej, czy co? Jeśli to nie homofobia, to jak to nazwiesz, skoro chciałbyś, żeby zginęło o wiele więcej ludzi, tylko dlatego, że mają inny pogląd na świat?

No dla mnie to inna rasa, nie wyobrażam sobie wrzucać ludzi i homoseksualistów do jednego worka. 

Opublikowano

Obyś k***a trollował.

Idąc tym tokiem myślenia powinno się zezwolić na pedofilię, zoofilię itp 

A i jak już to nie homofobia tylko antyhomo, bo fobia to strach przed czymś a wątpię aby osobami z tego tematu kierował strach.

Opublikowano

No dla mnie to inna rasa, nie wyobrażam sobie wrzucać ludzi i homoseksualistów do jednego worka.

Dwóch homoseksualistów idzie na randkę. Kogo boli dupa? Sam sobie odpowiedz.

A i jak już to nie homofobia tylko antyhomo, bo fobia to strach przed czymś a wątpię aby osobami z tego tematu kierował strach.

Ale, że co? W związku homoseksualnym obydwoje partnerzy/partnerki są w zgodzie i chcą, przykładowo, uprawiać seks. W pedofilii tak nie jest - wątpię, żeby dziecko chciało uprawiać cokolwiek z tych rzeczy.

Opublikowano

Ale, że co? W związku homoseksualnym obydwoje partnerzy/partnerki są w zgodzie i chcą, przykładowo, uprawiać seks. W pedofilii tak nie jest - wątpię, żeby dziecko chciało uprawiać cokolwiek z tych rzeczy.

lekka pedofilia powinna byc dozwolona

Opublikowano

Zdziwiłbyś się, 10-letnie dzieci chcą się p********.

Mnie ciekawi czy będzie o tym głośniej i co na to Ci cali zwolennicy pokoju i miłości? Podzielą się na dwie grupy, gdzie jedna będzie bronić muslimów, a druga pedziów czy może zrzucą winę na kogoś innego, na przykład białoskórego, białego mężczyznę, który jest heteroseksualny?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jeśli kiedyś doczekasz się syna, mam nadzieję, że urodzi się gejem :-)

Topic:

Nie liczy się to, kim były ofiary. W ogóle od kiedy orientacja seksualna ma jakiekolwiek znaczenie? Zginęła cała masa niewinnych ludzi, przed którymi było jeszcze całe życie. Jak czytam komentarze powyżej, nóż w kieszeni mi się otwiera. Ciekawa jestem, jak wielce internetowi panowie napinacze zareagowaliby, gdyby wśród ofiar pojawiły się nazwiska ich bliskich, zupełnie przypadkowo. Już wyobrażam sobie, jak na pogrzebie mówicie: dobrze, że tak się stało. Dwie pieczenie na jednym ogniu :-)

Idioci.

A zamordowani niech spoczywają w pokoju. To ogromna strata.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Zdziwiłbyś się, 10-letnie dzieci chcą się p********.

Mnie ciekawi czy będzie o tym głośniej i co na to Ci cali zwolennicy pokoju i miłości? Podzielą się na dwie grupy, gdzie jedna będzie bronić muslimów, a druga pedziów czy może zrzucą winę na kogoś innego, na przykład białoskórego, białego mężczyznę, który jest heteroseksualny?

Nic się nie zmieni, przynajmniej u mnie. Nie każdy islamista to terrorysta.

Opublikowano

Jeśli kiedyś doczekasz się syna, mam nadzieję, że urodzi się gejem :-)

Topic:

Nie liczy się to, kim były ofiary. W ogóle od kiedy orientacja seksualna ma jakiekolwiek znaczenie? Zginęła cała masa niewinnych ludzi, przed którymi było jeszcze całe życie. Jak czytam komentarze powyżej, nóż w kieszeni mi się otwiera. Ciekawa jestem, jak wielce internetowi panowie napinacze zareagowaliby, gdyby wśród ofiar pojawiły się nazwiska ich bliskich, zupełnie przypadkowo. Już wyobrażam sobie, jak na pogrzebie mówicie: dobrze, że tak się stało. Dwie pieczenie na jednym ogniu :-)

Idioci.

A zamordowani niech spoczywają w pokoju. To ogromna strata.

Mam syna, w pełni zdrowego, więc nie jest gejem :)

@Hardiel

Dokładnie, j****a poprawność polityczno-kulturowa :)  

Opublikowano

Z tego co słyszałem to Obama nawet słowa nie powiedział, że był to radykał.

A "chwile" potem policja aresztowała samochód z materiałami wybuchowymi który jechał na paradę gejów w LA (info twitter).

Szkoda ludzi, naprawdę.

@harnaś nie wiem jak możesz żyć z taką nienawiścią

VNp6c2U.png

Opublikowano

Sprobuj obrazic bialego hetero-jest k, obraź geja pedala, muslima, czarnego- K***A HOMOFOB RASISTA KSENOFOB NACJONALISTA

Prawda.

6d9198907ee6d556359734ad07bf928c.jpg

Poprawność polityczna to najgorsza rzecz, która została wymyślona.

11139350_1161578353853303_13345327148103

Mimo to, trzeba znaleźć granicę pomiędzy tą poprawnością, a tolerancją normalnego człowieka. Każdy powinien mieć prawo do bycia szczęśliwym, to założenia rodziny, do spełnienia swoich zachcianek i tak dalej.

@Edit

@1373230489-U611928.pngHola

W artykule, który podlinkowałem w pierwszym poście jest napisane o tym, że przyznał się do powiązań z ISIS.

Opublikowano

Z tego co słyszałem to Obama nawet słowa nie powiedział, że był to radykał.

A "chwile" potem policja aresztowała samochód z materiałami wybuchowymi który jechał na paradę gejów w LA (info twitter).

Szkoda ludzi, naprawdę.

@harnaś nie wiem jak możesz żyć z taką nienawiścią

Ciekawe ile lat wyroku dostanie ten samochód. Ciekawi mnie też jak wygląda więzienie dla aut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...