Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co daje Origins?

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

origins daje pare chujowych skinow + jakies tam smieci do innych gier blizzarda (pet do wowa, cardback do hsa etc.)

Oraz odblokowane wszystkie postaci.

Opublikowano

Zwykła wersja jest na stronie blizzarda, stąd ją też kupiłam w cenie mniejszej niż 200zł.
Poza tym, nie ma co sie bawić w kupowanie wersji origin na allegro(albo gdzieś indziej), bo pojawił się już tutaj temat o tym, że ktoś kupił sobie OV, ale z regionlockiem i nie było mu do śmiechu. :P

8mFqGN5.png
Nie bój się na to kliknąć, bo po kliknięciu, strona przeniesie Cie do wyboru gry w wersji normalnej i wersji origins.

Opublikowano

Zwykła wersja jest na stronie blizzarda, stąd ją też kupiłam w cenie mniejszej niż 200zł.

Poza tym, nie ma co sie bawić w kupowanie wersji origin na allegro(albo gdzieś indziej), bo pojawił się już tutaj temat o tym, że ktoś kupił sobie OV, ale z regionlockiem i nie było mu do śmiechu. :P

8mFqGN5.png

Nie bój się na to kliknąć, bo po kliknięciu, strona przeniesie Cie do wyboru gry w wersji normalnej i wersji origins.

A w sklepie typu Empik można? ;D

Opublikowano

Wersję zwykłą Overwatch kupisz tylko w sklepie Battle.net. Ja swoją wersję Origins kupiłem na cdp.pl za 219 złotych. Z tego co widzę w empiku również można zamówić. Wejdź na stronę empiku i sprawdź dostępność produktu na ich mapie i w twoim najbliższym punkcie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...