Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pająk ( ktoś kto się zna na pająkach )

Be Quiet !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w domu widziałem takiego wielkiego czarnego, wyobraźcie sobie; Budzę się w środku nocy i nagle spod kołdry wychodzi pająk o średnicy 3 cm.

Mam nadzieję, że nie zostanę spidermanem.

Twojego nie znam.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

To przypuszczalnie jest jakiś rodzaj kątnika domowego - kątnik domowy bądź kątnik domowy mniejszy albo "młode" któregoś z tych gatunków. A co do hodowli - takich pająków się nie hoduje.. ;p one są "przystosowane" do życia w pobliżu człowieka, czy też w naszym otoczeniu. Nie są groźne dla nas ale do hodowli się nie nadają. 

Jak chcesz zająć się hodowlą - polecam zacząć od ptaszników, a już najbardziej zacząć od przejrzenia for odnośnie terrarystyki czy samej hodowli.  

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

To przypuszczalnie jest jakiś rodzaj kątnika domowego - kątnik domowy bądź kątnik domowy mniejszy albo "młode" któregoś z tych gatunków. A co do hodowli - takich pająków się nie hoduje.. ;p one są "przystosowane" do życia w pobliżu człowieka, czy też w naszym otoczeniu. Nie są groźne dla nas ale do hodowli się nie nadają. 

Jak chcesz zająć się hodowlą - polecam zacząć od ptaszników, a już najbardziej zacząć od przejrzenia for odnośnie terrarystyki czy samej hodowli.  

Zgadzam się i chciałem tylko dodać że jak chcesz autorze coś do brania na ręce itp to sobie kup kawię domową/chomika/królika itp a nie ptasznika, ptasznik to ozdoba i do tego większość z nich prowadzi nocny tryb życia. Może nie jestem expertem ale ptasznika posiadam :) (brachypelma vagans L7)

Opublikowano

Na moje to jest szpon. trujący pająk  występuje on w v1, polecam iść na ch1 bo są wolne spoty

@ top

takich się nie hoduje, domowników? Serio? Skoro tak to większość takich ludzi by takie hodowała i byłoby głośno o tym w internecie

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...