Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] InetKox

lukas042

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STREAM WSPANIAŁY KURDE CUD MIÓD MALINA PO PROSTU DIS SIĘ CHOWA PRZY WAS JAKOŚĆ, GŁOS CASTERA CUDNI JESTEŚCIE 

^Nie każdy ma sprzęt za tysiące  ;) Raczej trochę tu posiedzimy i zobaczymy, na 100% zainwestujemy w nowy sprzęt. Mianowicie: Mikrofony (ok. 400zł, żeby nie odchodziły z jakością.), i kamerki (oczywiście obie) z oświetleniem tzw. Softbox, następnie najpewniej sprzęt (komputer specjalizacje podobne, ale lepsze //opisane pod streamem) dla adc. Będą pojawiały się best moments na yt, który będzie prowadzony jakoś tak za 2-3 miesiące, gdyż teraz to nie ma sensu  :) )

Liczę na nieironiczną odpowiedz  ;)

Opublikowano

Poddacie sie juz wkrotce. 

Daje wam od 2 tygodni do konca wakacji xD 

Powodzonka, 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na jakiej zasadzie to wzorowanie sie z intetkox? Skinow nie ma, skilla tez v: 

Mi sie nie podoba troche glos, bo piskliwy i czeste klatki, troche (bardzo) zamluacie

btw prawie sie usmialem jak mowiles "PRAWIE uniknalem jej ulta, PRAWIE jak na bolu" xD

radze tez tobie wgrac buily do foldera z lolem, bo pytanie sie co chwile "co sie budowalo" jest takie.. meh

Opublikowano

Na jakiej zasadzie to wzorowanie sie z intetkox? Skinow nie ma, skilla tez v: 

Mi sie nie podoba troche glos, bo piskliwy i czeste klatki, troche (bardzo) zamluacie

btw prawie sie usmialem jak mowiles "PRAWIE uniknalem jej ulta, PRAWIE jak na bolu" xD

radze tez tobie wgrac buily do foldera z lolem, bo pytanie sie co chwile "co sie budowalo" jest takie.. meh

Dzięki za porady!

Głos mam nadzieję, że wkrótce sie zmieni //mutacja ;c

Nie pamiętam jedynie buildów koreańskich C: Zwykle buduje sam, ale jak coś działa, to czemu się nie wzorować na koreańcach! :D

Klatki ogarnę dziś w nocy, dodam też alerty od followów i Layout (Scena - Overlay), jak dam radę!

//wzorowanie z inetkox polega na PRZYSZŁYCH dwóch kamerkach i duobotem! :D 

Obecnie jednak pierwsze plany to mikrofon dla supporta, dopiero potem dla niego kamerka. :) Ja swoją posiadam wraz z ogarniętym mikrofonem :D

-------------

No powodzonka wam z tym życzę dalej <3 Mam nadzieje że pomysł wypali

Dzięki za wiarę ! <3:D

Opublikowano

A czy streamerzy z csa wiedzą ze ktoś im podpierniczył nazwę? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

A no tak, bo Hentaibot to prawie jak InetKox, nie?

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

A no tak, bo Hentaibot to prawie jak InetKox, nie?

Głównie tu chodzi o to, że na dwie kamerki i na tej samej linii :]

A to już takie rzeczy można opatentować? Niedługo ktoś napisze, że kamerki na strimku są jak u Kubona. Autor tego posta nie popisał się inteligencją, choć zabłysnąć chciał.

Opublikowano

A to już takie rzeczy można opatentować? Niedługo ktoś napisze, że kamerki na strimku są jak u Kubona. Autor tego posta nie popisał się inteligencją, choć zabłysnąć chciał.

Nie tak do końca, nie ma takiego pomysłu w scenie ligi legend, więc próbujemy.

Nie wiem skąd ty tu wziąłeś, że chciałem zabłysnąć. :)

Opublikowano

Nie wiem skąd ty tu wziąłeś, że chciałem zabłysnąć. :)

Dobra, robię wyjazd z tematu, bo chyba ziomek nie ogarnąłeś kogo miałem na myśli. Miłego. 

Opublikowano

­Wbijam z czystej ciekawości tylko zerknąć z reguły nie oglądam streamów, a już wgl takich młodzików (nie moje klimaty).

Pierwsze co słyszę po wejściu (nie wiem czy to Ty czy Twój kolega), ale tekst "Wbij na Orange Video Fest to się powyzywamy, bo w necie jesteś cwaniak." (Fakt może ktoś Cię na czacie wyzywał, ale to nie powód żeby "kozaczyć" odpuść sobie i to ignoruj, jeśli chcesz coś osiągnąć... Po chwili na czacie "Ludzie nie oglądajcie tego gówna.", a znowu komentarz (nie wiem czy to Ty czy kolega) "Nie wiem czym Cię tam matka karmi, że masz takie słownictwo."

Droga młodzieży darujcie sobie i olewajcie hejt jeśli chcecie coś osiągnąć. Takim sposobem to tylko to nasilacie, jeśli okażecie kulturę i będziecie to ignorować to na pewno znajdziecie jakiś swoich stałych widzów, o ile wam się to nie znudzi wkrótce i być może wieczne wyzywanie się bez celu będzie miało na to wpływ bo będziecie mieli tego dość...

Pozdrawiam i poprawcie zachowanie bo inaczej nie macie czego szukać na scenie twitch'a. ;)

76561198112365162.png

|Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu.|~ Symetria

Opublikowano

­Wbijam z czystej ciekawości tylko zerknąć z reguły nie oglądam streamów, a już wgl takich młodzików (nie moje klimaty).

Pierwsze co słyszę po wejściu (nie wiem czy to Ty czy Twój kolega), ale tekst "Wbij na Orange Video Fest to się powyzywamy, bo w necie jesteś cwaniak." (Fakt może ktoś Cię na czacie wyzywał, ale to nie powód żeby "kozaczyć" odpuść sobie i to ignoruj, jeśli chcesz coś osiągnąć... Po chwili na czacie "Ludzie nie oglądajcie tego gówna.", a znowu komentarz (nie wiem czy to Ty czy kolega) "Nie wiem czym Cię tam matka karmi, że masz takie słownictwo."

Droga młodzieży darujcie sobie i olewajcie hejt jeśli chcecie coś osiągnąć. Takim sposobem to tylko to nasilacie, jeśli okażecie kulturę i będziecie to ignorować to na pewno znajdziecie jakiś swoich stałych widzów, o ile wam się to nie znudzi wkrótce i być może wieczne wyzywanie się bez celu będzie miało na to wpływ bo będziecie mieli tego dość...

Pozdrawiam i poprawcie zachowanie bo inaczej nie macie czego szukać na scenie twitch'a. ;)

Ze znajomymi zawsze się wyzywamy dla bk, ale dzięki za porady! :D

• Synek zmienił(a) tytuł na [Stream] InetKox

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...