Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do Annie

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapraszam do Oglądania Poradnika do Annie w którym możecie dowiedzieć się jak nią grać, jaki build składać, jakie combo wykonywać, naucze Was pare sztuczek i tricków dzięki którymi będzie Wam łatwiej nią grać !

Ponadto Zapraszam do subskrybowania, lajkowania i komentowania ! :)

Opublikowano

XDD nie zaśmiecaj YT PLS

Rozwiń swoją myśl prosze :)

Poradnik ok.

Build ok.

Ulty ok.

Wykorzystywanie Pasywki bym poprawił.

Nawet fajne zostawiam łapkę i suba.

Dziękuje, Być może że i pasywki nie wykorzystałem w 100% ale nie gram nią na co dzień, ale znam się troche na niej i chciałem mniej doświadczonym graczom przybliżyć tą postać i jak się z nią "obchodzić"

Opublikowano

teleport na annie, cancer detected

@Edit

obejrzalem 3 minuty, gdy zobaczylem jak dajesz sie zapushowac viktorowi i wchodzisz z nim w slabe dla ciebie wymiany to wylaczylem

Opublikowano

Super poradnik dodałem coś od siebie :) I jest dobrze . Plusik motywacyjny

Dzięki :)

teleport na annie, cancer detected

@Edit

obejrzalem 3 minuty, gdy zobaczylem jak dajesz sie zapushowac viktorowi i wchodzisz z nim w slabe dla ciebie wymiany to wylaczylem

Rozumiem i Szanuje zdanie chociaż koniec końców staty były dosyć zadowalające więc myśle że nie wyszło aż tak zle :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie wiem.. poradnik do azira... zeda... lb mejbi ale annie? xD Co tu umieć lasthity z Q a combo flash R stun - pentakill :D ale spoczko. Leci + ładnie nagrany :)

Opublikowano

Ja nie wiem.. poradnik do azira... zeda... lb mejbi ale annie? xD Co tu umieć lasthity z Q a combo flash R stun - pentakill :D ale spoczko. Leci + ładnie nagrany :)

Dziękuje :)

no do annie, myśle że początkującym sie przyda albo jeśli ktoś sie zastanawia nad nią to myśle że troche przedstawiłem tą postać i jej podstawy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

po aktualizacji jest o wiele lepsza

oj jest, mocno kosi co można zobaczyć w mojej serii od A do Z jakie wykręciłem nią staty :D

Opublikowano

Tak z ciekawości co daje zakup dorana na początek skoro można kupić buty i jest się na +, aniżeli minusie?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No Annie jest łatwą postacią, ale niektórzy nie wiedzą jak np wykorzystać pasywke, co robić w tf.. Na pewno się przyda i ładnie to wyjaśnione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...