Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

low jak robic

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem teraz jak jest ale kolega łazi na niego i robi w max 20 minut tylko pet kamyk białka i tyle :p

kamyk w low ^^

Chodzi mi o falkona, bo ciągle male puszcza

niestety się już nie zamyka więc trzeba go ubić z małymi

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Jak chcesz ułomnego zobaczyć to popatrz przed lustro... Chodzi mi o to ze kiedys low sie dało samemu robic ewentualnie w 2 osoby

Opublikowano

Jak chcesz ułomnego zobaczyć to popatrz przed lustro... Chodzi mi o to ze kiedys low sie dało samemu robic ewentualnie w 2 osoby

Idioto j****y grupowe od początku miały być dla grupy a nie jednej osoby, bug był ale już go nie ma więc sklej twarz i nie płacz że swoim flaksem nie potrafisz solo zrobić low ...

1377808813-U903831.png

Opublikowano

dobra koniec tematu bo sadzac po twojej wypowiedzi to masz moze z 15-16 lat wiec to nie ma sensu xD a spiny se szukaj na dworze a nie przez neta jak taki twardy w gebie jestes, bo spinasz sie o to ze spytalem jak zeobic solo low... to sie leczy

Opublikowano

dobra koniec tematu bo sadzac po twojej wypowiedzi to masz moze z 15-16 lat wiec to nie ma sensu xD a spiny se szukaj na dworze a nie przez neta jak taki twardy w gebie jestes, bo spinasz sie o to ze spytalem jak zeobic solo low... to sie leczy

Ja się zacznę leczyć a ty zacznij logicznie myśleć i skończ płakać na forum że nie dajesz rady robić solo low

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Płakać?? Czy ja placze ?? xD pytam normalnie na forum jak człowiek a ty wyskakujesz na mnie jakbym ci ojca zabił xD

Opublikowano

Przecież z małymi to w 5 by go trzeba bylo bic

T_T

A próbować zabić to możesz falcona :)

I zrozum w końcu że na obecną chwilę albo grupowe robisz pro kontem solo, albo w kilka osób jeśli sam rady nie dajesz, a czy która z tych opcji jest opłacalna to sam sprawdź

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Falcon-ubijasz vagranty i zostawiasz tylko 3(nie naruszone). Wtedy Falcon nie powinien się znowu otworzyć. Jeżeli się otworzy to ponowić proces :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...