Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki tam płacz #ShacoMain

titeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za takie coś nie można dostać bana xD wyślę najwyżej do Rito. Typki płakały bo ode mnie one-shota dostawały nawet z last game był typ, też carry gierka.

kNnSHMa.jpg

Opublikowano

Szczerze to ciężko coś wywnioskować z tego screenu. Jeżeli naprawdę nie używałeś, żadnych niewłaściwych programów i zabijałeś przeciwników jednym strzałem to gratulacje dla Ciebie. Nie wiem jak to wyglądało ale przeważnie w każdym meczu znajdzie się osoba, która chce kogoś raportować bo jest po prostu lepsza.

Opublikowano

@up One-Shot bardziej na combo. Już tłumaczę (shaco mainy zrozumieją). Babysittujesz linię tak bardzo że ja miałem 10 level a enemy adc, który rzekomo ma kda 24/6/16 (Draven) wyciągnął 6 level :v. Po prostu gankowałem często i był płacz że tu musieli grać 2v1 bo ja byłem. Crit w plecy razem z Q i kosą, dobre rozstawienie zabawki kończyło się killem. Ogólnie też płakali bo invade na 2 levelu i firstblood na Lee. Nie chce się chwalić tylko raczej pokazać jak ludzie niekiedy potrafią być hamscy bo rito nie zawsze sprawdza, potem już nie grałem bo jeszcze więcej reportów by poszło i ban za nic. (Reporty dostałem za niesportowe zachowanie od enemy teamu).

Opublikowano

Zaraz, zaraz jak to potem już nie grałeś? Wyszedłeś z gry, nie grałeś kolejnego meczu czy przez resztę meczu udawałeś, że nie umiesz grać? Jeśli naprawdę jesteś czysty to nie ma szans, że dostaniesz bana. Graj najlepiej jak potrafisz i nikt nie ma prawa zablokować Ci za to konta. Jeśli jednak tak by się stało to prawdopodobnie dostałeś bana za coś innego jak na przykład obrazę innych graczy. W razie czego zawsze możesz napisać do wsparcia aby wyjaśnili Ci dlaczego i za co dostałeś bana.

Opublikowano

@Guciosky Po carrniętej gierce wyszedłem z Lola na godzinke bo podobno banują za częstotliwość reportów a już 2 taki mecz z rakami w enemy, którzy chcą mnie zreportować nie za cheating ale niesportowe zachowanie :v shaco potrafi napsuć krwi. Ale wstawiłem tego SS nie żeby płakać tylko pokazać jacy ludzie w to grają choć sam z tego powodu (też shaco babysitt na midzie jak grałem) dostawałem raka to reportować kogoś za grę xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...