Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koleżanka leci w kulki

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

friendzone.jpg

mowi, ze ma tylko czas w piatek bo od pon do piątku sie uczy

Jest na medycynie przed kolosem? Jeśli nie, to prawdopodobnie leci w c***a.

Opublikowano

friendzone.jpg

mowi, ze ma tylko czas w piatek bo od pon do piątku sie uczy

Jest na medycynie przed kolosem? Jeśli nie, to prawdopodobnie leci w c***a.

rozumiem przekaz obrazka ale jednak z innymi sie spotyka a do mnie mowi, ze ma czas niby tylko w piatki a co z tego skoro jest ten piatek i nic nie pisze, mi juz odmowila 2-3 spotkan bodajze bo "cos mi wypadlo", wiecej nie proponuje bo na debila nie bede wychodził elo j**** gorzkie żale

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Pewnie jest zbyt miła by powiedzieć że nie ma ochoty się z Tobą spotkać. Jak dziewczynie nie zależy co czasem potrafi pisząc góry przenosić żeby ci miło było a potem zrobi wszystko inaczej i cię oleje. A jak dziewczynie zależy na poznaniu faceta, spotkaniu to sama to proponuje i o tym mówi. ­

Nie naciskaj więcej na spotkanie i może sama wyjdzie z inicjatywą. Jeśli nie, no to szukaj dalej. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Siemanko, jest problem ziomki, otóż podoba mi się taka jedna, jak proponuje spotkania to ona mowi, ze ma tylko czas w piatek bo od pon do piątku sie uczy bo pod koniec roku ma duzo sprawdzianow, zrozumialem to ale nie wierzylem w to, dzis sie dowiedzialem ze byla na miescie ze znajomą, najgorsze jest to, że zalezy mi na niej i sie wkurwilem ze robi mnie w c***a, niby pisze, ze jestem dla niej bliski ale spotkania jakos omija, olać ją czy z nią porozmawiac o co jej chodzi? help mi gajs bo gimbazjalna sprawa

Może jesteś jej tak bliski, że się wstydzi. Jak leci w c***a to buła łokieć kołowrotek, leży martwa wyciągasz z chaty i ciągniesz na miasto, jak Cię gliny nie zwiną będzie ok. Tak serio to zrób tak, żeby musiała iść, nie przyjmuj odmowy albo nawet powiedz, że wiesz o tym wyjściu z koleżanką. Jak nie chce Ci sie to czekaj aż sama wyjdzie z propozycją.

Opublikowano

Siemanko, jest problem ziomki, otóż podoba mi się taka jedna, jak proponuje spotkania to ona mowi, ze ma tylko czas w piatek bo od pon do piątku sie uczy bo pod koniec roku ma duzo sprawdzianow, zrozumialem to ale nie wierzylem w to, dzis sie dowiedzialem ze byla na miescie ze znajomą, najgorsze jest to, że zalezy mi na niej i sie wkurwilem ze robi mnie w c***a, niby pisze, ze jestem dla niej bliski ale spotkania jakos omija, olać ją czy z nią porozmawiac o co jej chodzi? help mi gajs bo gimbazjalna sprawa

podobną sytuacje miałem 4 lata temu (koniec 3 gim teraz koniec technikum) i też mi zależało, ale zrozumiałem, że po uj ja mam sie starać jak tylko po jednej stronie jest inicjatywa i dałem sobie z nią spokój i tobie też to samo radze... czy straciłem na tym? oj k***a nie xD teraz lata cały czas z psiapsiółami i nikt jej nie chce bo robi tzw gierki jak ta twoja, a teraz masz wakacje idź na jakąś domówke (jak cie zaproszą ofc) to znajdziesz sobie jakąś 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

A to niech sie w dupe pocaluje , jw szkoda nerwow na takie panny.

Opublikowano

Szkoda czasu. Dziewczyna robi Cię w niezłego balona. Jeżeli będzie jej zależało to sama zaproponuje spotkanie, a tak olej temat i zajmij się życiem.

Opublikowano

Jeśli byłeś zbyt nachalny to próbowała Cię unikać.

Jeśli pisałeś do niej codziennie, bądź często spróbuj zrobić przerwę na 3 dni i dopiero napisać, bardziej zadziała jak zadzwonisz.

W czasie rozmowy wyczaj czy pisze chętnie czy bardziej na odwal się...

Jak zaciekawisz ją spróbuj w ciekawy sposób wyciągnąć ją na spotkanie.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Sprobuj nic nie pisac, nie odzywac sie za bardzo, jak sama nie napisze, no to masz odpowiedz, ale nie polecam zwiazkow 0/10, totalne dno, potem jest jeszcze gorzej, niz jak teraz masz wkurw. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Sprobuj nic nie pisac, nie odzywac sie za bardzo, jak sama nie napisze, no to masz odpowiedz, ale nie polecam zwiazkow 0/10, totalne dno, potem jest jeszcze gorzej, niz jak teraz masz wkurw. 

Problem w tym, że ona sama nie napisze i jak nie będę pisał dajmy na to 3-4 dni to ona pewnie już zapomni o mnie(już chyba zapomniała bo nie pisze do niej od wtorku i zero kontaktu z nia mam teraz, myslalem, ze sama sie odezwie ale jak zwykle musze to robic Ja dlatego przestalem no i jak widze nie ma nicz z jej strony)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...