Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy youtuberów, pomocników, budowniczych

ZenezPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie nazywam się Tomasz mam 25 lat ogólnie zajmuje się serwerami już od ponad 5 lat posiadałem takie serwery jak
- DeyzofMinecraft

- MelinaGier

- Dolarcraft

- mcnapieprzamy
Mam bardzo dobrą wizje na powrót serwera ten z ponad 3letnim stażem niestety serwer upadł więc chciał bym poszukać nowej ekipy do budowy mapy jak i pomoc w rozwoju serwera Poszukuje na stanowiska Budowniczy,Pomocnik(Moderator),Youtuber
Plan serwera jest taki sam jak kiedyś z lepszymi dodatkami i wiele wiele więcej mam na myśli serwer Bronie Dolarcraft
Jeśli jesteś zainteresowany dołączyć do ekipy wystarczy że posiadasz TeamSpeak3 oraz umiesz podstawy ortografii oraz Komedy

BARDZO WAŻNE POSZUKUJE JAK NAJSZYBCIEJ BUDOWNICZYCH Projekt spawnu w stylu "Wojskowym"

Podania na Budowniczych
Nick:
Coś o tobie:

Co umiesz budować:
Jakieś ss budowli:(jak nie masz to nie musisz tu nic wstawiać)
Podanie na Helpera

Nick

Imię

znajomość komęd
Podanie na Youtubera
Ilość Widzów
Link do kanalu

Kilka Filmow z tamtych edycji (Filmy nie są mojego autorstwa):

Opublikowano

Nick: userMacieG.

Coś o tobie: Mam 17 lat.

Co umiesz budować: A co trzeba.

Jakieś ss budowli: Nie mam.

­

hahahaha

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Nick: userMacieG.

Coś o tobie: Mam 17 lat.

Co umiesz budować: A co trzeba.

Jakieś ss budowli: Nie mam.

­

hahahaha

Coś się nie podoba?

­

CWeKkdQ.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: MarciN300

Imię: Marcin
Dlaczego ty?: Ponieważ byłem administratorem na wielu serwerach. Niestety właściciele tych serwerów nie mieli na opłacenie więc serwery upadły. Sam miałem 1 raz serwer przez 3 miesiące nie było problemów z opłaceniem, ale w 4 miesiącu graczy brakowało i nie opłaciłem. Cechuje się starannością i nie rozdaje graczom itemów, przysłowiowych OPÓW. Oraz umiem sobie poradzić w trakcie sprawdzania cheaterów.

znajomość komęd: 8/10

Opublikowano

Nick: X0rD3X

Imię: Filip N
Dlaczego ty? Poniewaz bylem administratorem na wielu serwerach na ktorych gralo 40-60 osob. Nie robie błedow interpunkcyjnych oraz ortograficznych, lubie pomagac graczą, potrafie sprawdzac cheaterow i nie rozdaje graczą itemow .

znajomość komend: 9/10

comment_mPc9p43AkGXWUGPS30kcoiykPEJORNIE.jpg

Opublikowano

Podania na Budowniczych
Nick:norbercik333 (nie nie mam 5 lat xD)
Coś o tobie: mam na imię norbert co raczej nie trudno było wywnioskować po nicku, mam 16 lat a w minecraft gram od 4 przez które łącznie miałem 5/6 serwerów i nie potrafie powiedzieć na ilu pełniłem jakąś funkcje (od helpera po admina) jestem sumienny nigdy nikt na mnie nie narzekał, chętnie pomagam jak tylko mogę:) znam się na obłudze większości pluginów (między innymi voxelsniper) 

Co umiesz budować:p raktycznie wszystko co wpadnie mi do głowy oraz to co ktoś mi zleci
Jakieś ss budowli:(jak nie masz to nie musisz tu nic wstawiać) nie posiadam niestety ale jak będzie potrzba mogę coś szybko zbudować

70224830600318645206.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Powsky

Imię: Maciek
Dlaczego ty?: to pytanie jest stare jak świat i już na nie odpowiadam ponieważ mam bardzo duże doświadczenie już ponad 4 lata przy zarządzaniu serwerami minecraft i pomocy graczowi. Jestem też dostępny prawie 24/7 wiec każdy który będzie potrzebował pomocy dostanie jak najszybciej.

znajomość komend: 9/10

Opublikowano

Mogę pomóc jako helper napisz jakbyś był chętny, również jako techniczny na stronie WWW. Jedyny problem to Ts, nie posiadam mikrofonu, niestety zapomniałem zabrać z domu. Po wakacjach jak wrócę do domu to na pewno będę posiadał. Jeśli ten mikrofon Cię nie zniechęca do współpracy to napisz.

Opublikowano

Mogę pomóc jako helper napisz jakbyś był chętny, również jako techniczny na stronie WWW. Jedyny problem to Ts, nie posiadam mikrofonu, niestety zapomniałem zabrać z domu. Po wakacjach jak wrócę do domu to na pewno będę posiadał. Jeśli ten mikrofon Cię nie zniechęca do współpracy to napisz.

Jakie opragramowanie stron głownie robisz? oraz jakie oczeujesz wynagrodzenie

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...