Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheLostEra - Zapraszamy

Wylly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie warna dostanę ,ale cóż; zje****ana nazwa gildii ;_; szkoda ,bo takie coś psuje klimat :(

Hah śmiechłem... Są nazwy z innymi jeszcze np AnalTerror? dowalisz się do nich? o słowo Anal?

POLECAM :)

Dzieki :]

Opublikowano

Pewnie warna dostanę ,ale cóż; zje****ana nazwa gildii ;_; szkoda ,bo takie coś psuje klimat :(

Hah śmiechłem... Są nazwy z innymi jeszcze np AnalTerror? dowalisz się do nich? o słowo Anal?

No to też jest żenujące :P ale propsy za terror , tego nigdy dosyć :D ,natomiast ,,teletubisie'' ~ #GIMBUS_ZWAŁĄ_DAJMY_TELETUBISIE #HEHE_NO_HEHE . xD ,ale cóż nazywajcie sobie jak chcecie , jedyne co mnie boli ,że potem latają teletubisie po mapie :P 

Opublikowano

No to też jest żenujące :P ale propsy za terror , tego nigdy dosyć :D ,natomiast ,,teletubisie'' ~ #GIMBUS_ZWAŁĄ_DAJMY_TELETUBISIE #HEHE_NO_HEHE . xD ,ale cóż nazywajcie sobie jak chcecie , jedyne co mnie boli ,że potem latają teletubisie po mapie :P 

Masz cos do tego?

czy co? bo nie rozumiem twojego toku myslenia...

Opublikowano

Masz cos do tego?

czy co? bo nie rozumiem twojego toku myslenia...

To co mam do tego, przedstawiłem , nie wiem czego tu nie rozumieć ,ale j**** to ,nie chce mi się już o tym konwersować skoro nie rozumiesz :P I tak niczego to zapewne nie zmieni.

Opublikowano

YYY Pozdrawiam wszystkich ziomali z lazaza pozdrawiam cala warszawe kurfa pozdrawiam caly krakow kurfa xD

Ok też Pozdrawiam <3

Opublikowano

Czy rekrutacja jest nadal otwarta ? Namówiłem się na metka, nowy serwer, nowi ludzie, nowe przygody. Byłoby bardzo fajnie mieć jakąś stałą ekipę do gry :)

Postac: WP/Body

Królestwo: Obojętnie

Jestem towarzyski, podobno śmieszny i potrafię odnaleźć się w zespole :)

Opublikowano

Czy rekrutacja jest nadal otwarta ? Namówiłem się na metka, nowy serwer, nowi ludzie, nowe przygody. Byłoby bardzo fajnie mieć jakąś stałą ekipę do gry :)

Postac: WP/Body

Królestwo: Obojętnie

Jestem towarzyski, podobno śmieszny i potrafię odnaleźć się w zespole :)

Ciągle otwarta jest :] zapraszam na PW do mnie lub do Wylly

Opublikowano

Pszemeg, czemu nie MisieGumisie xD

Ogólnie, to mam nadzieje, że zmieniłeś trochę podejście do członków po Barii :p

Opublikowano

Pszemeg, czemu nie MisieGumisie xD

Ogólnie, to mam nadzieje, że zmieniłeś trochę podejście do członków po Barii :p

tak jest Panie Eloo :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...