Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję skryptu na bossy

xXxMiszerxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema napisze mi ktoś dwa skrypty na expowiska ?? chodzi mi o te moby i bossy takie jak na p*p.*q.p* myślę że wiecie o co chodzi i na /targ Mam zamiar zrobić mega rozbudowany serwer MegaEnchant i potrzebuje te skrypty dzięki. Za pracę daje like!!:D

Opublikowano

Łap nietestowane

command /mobek1:
	trigger:
		if player have permission "mobek1":
			spawn 1 zombie at player's location
			set name of entity to "&4Stworek"
			set health of entity to 50
			send "&4Mobek zespawnowany"
		else:
			send "&4Nie masz permisji!"

every 2 second:
	execute console command "/mobek1"

Opublikowano

Umiem bardzo dobrze zajmować się serwerem jak i pluginami znam ten plugin jak własną kieszeń ale nie pasuje mi on do końca ponieważ nie widać nazwy bossa nad głową i nie ma takiego czegoś jak zabespieczenie przed tym żeby się ich dużo nie spawniło dlatego proszę skrypt.

Opublikowano
command /spmb1:
	trigger:
		player has permission "spawn.mob1":
			spawn a zombie at player
			set name of last spawned entity to "&cSTWÓR &4%health of last spawned entity"
			set maximum health of last spawned entity to 50
			send "&aPomyslnie utworzono moba"
		else:
			send "&cBrak uprawnien."

every 2 second:
	loop all players:
		loop-player has permission "spawn.mob1":
			{spawn::mob::%loop-player%} < {@maximum}:
				spawn a zombie at loop-player
				set name of last spawned entity to "&cSTWÓR &4%health of last spawned entity"
				set maximum health of entity to 50
				add 1 to {spawn::mob::%loop-player%}
				stop
death of zombie:
	name of victim contain "&cSTWÓR":
		{spawn::mob::%attacker%} < {@maximum}:
			{spawn::mob::%attacker%} > 0:
				remove 1 from {spawn::mob::%attacker%}
				stop
			else:
				loop all entity in radius 10 of attacker:
					loop-entity is zombie:
						name of loop-entity contain "&cSTWÓR":
							kill loop-entity
							set {spawn::mob::%attacker%} to 0
							stop
						stop
					stop
				stop
		else:
			send "&4What? &cMasz jeszcze chyba cos do zabicia!"
			stop
	stop 

Przepraszam za brak spoilera.

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Ej ten skrypt ma wiele błędów możesz podać skype na priv ?? chciałbym nawiązać z tobą współprace.

A i proszę o napisanie tych dwóch skryptów na moby i na /targ (Kto umie niech pisze :D)

Opublikowano

nie każdy umie pisać swoje skrypty, może nie znać angielskiego lub może się tym nie interesować :) 

moim zdaniem chodziło mu bardziej że umie się dobrze zajmować serwerem o to iż umie edytować pliczki po utworzeniu przez dany plugin lub też w zarządzaniu czy komendach :)

ostatnim czasem zauważyłem że jak ktoś prosi o pomoc w czymś to zostaje narażony na dużą krytykę typu "nie umiesz tego zrobić ? to po co się bierzesz za serwer głąbie" ludzie serio ?

nie każdy musi być wspaniały we wszystkim, wiele osób potrzebuje pomocy ponieważ nie umie tego lecz się tym nie interesuje i nie wnikała dalej i nawet nie próbowała, ja też wielu rzeczy nie umiem wielu rzeczy muszę się uczyć i to oznacza że należy w trybie natychmiastowym najeżdżać na taką osobę ? 

zresztą ja wychodzę z założenia że wszyscy co tak piszą te negatywne komentarze raz albo sobie nabijają posty bo nie mają nic mądrego do napisania albo jest jedna rzecz by to określić :)

"Kozak w necie pizda w świecie" dlaczego tak uważam ? bo większość osób które piszą najazdy na osoby które proszą o pomoc mają góra 7-10 lat i ich tok myślenia jest gorszy niż u dziecka 4-letniego 

to na tyle ode mnie pozdrawiam 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do bossow sa różne pluginy więc nie trzeba prosic o skripty wystarczy chwila grzebania na bukkicie

4f.csrv.pl Najlepszy 4Fun 1.8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...