Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam pisałem do gościa na FB który ma swój FanPage o zarabianiu w necie bez ryzyka i tak dalej, w efekcie rozmowy dostałem takie coś:

Głowny zarobek polega na tym, że za każde konto bankowe jest płatne od 50 do 100 zł.

System napisałem tak aby każda osoba wchodzaca w biznes zakładała na poczatku 6 kont bankowych co w efekcie daje 400 zł np dla mnie po czym szkole Cie jak pozyskiwać ludzi tak jak ja (sam do mnie napisales) wiec jak widzisz jest to skuteczne. Ja dziennie teraz takim sposobem zakladam od 10 do 40 kont ale to juz kwestia zaangazowania Emotikon slightsmile1f642.png Wystarczy pozyskac 4 osoby aby wypracowac minimalna krajowa.. A ludzie muszą pracowac caly miesiac a tutaj wystarczy przedstawic biznes i gotowe. Są też inne opcje np. pozyczki pozabankowe. Pierwsza pozyczka jest zawsze 0% czyli bierzesz 100 zl i oddajesz 100 zl za 5 dni po czym po miesiacu placa Ci za pozyskanie klienta od 30 do 130 zl

Spokojnie da sie zarobic 3000 w miesiacu dla bardziej ambitnych moze to byc wiecej (ja w miesiacu maju miałem 253 konta zalozone) Srednia to okolo 65 zl za jedno konto. Warto? mysle ze tak Emotikon wink

1f609.png Tym bardziej nic nie ryzykujesz bo konta są darmowe i po 2 miesiacach je usuniesz (zamkniesz)

I tu się nasuwa pytanie, czy to wszystko jest takie ładne piękne i legalne jak w opisie? czy można od tak zakładać sobie konta, brać za to hajs a potem je bez niczego zamykać i mieć dalej pieniądze? dodam że dużo ludzi tego gościa komentuje pozytywnie

Opublikowano

co? skoro legalne to dlaczego kazdy z nas tak nie robi ? nie trzeba by pracować a kasa by leciała

Skoro nie chcesz pracować jak kazdy, a robić to przez Internet proszę bardzo, tylko potem nie płacz jak nie będziesz miec emerytury bo masz 0 lat pracy, czy brak składek. Na dodatek kto będzie pracował na emerytury naszych rodziców A potem na nasze skoro wszyscy na necie będą siedziec? Ty myslisz, ze to takie hop siup? I wgl odnosząc się do " nie trzeba by pracować a kasa by leciała" A skąd by się brały nowe auta, nowe rzeczy, prad, woda, jedzenie, ubrania I MILIARD rzeczy przydatnych do zycia skoro wszyscy by nie pracowali tylko siedzieli w Internecie i klikali?

Opublikowano

Przecież ten temat to zwyczajny troll lub scam. Tekst przeklejony z innego miejsca... 

@ hooligan333

Ja nie liczę na to, że dostanę emeryturę od państwa. Jest to mało prawdopodobne nawet, jeśli będę płacił składki. Jeśli już, to będą to śmieszne pieniążki, za które nie da się żyć.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego nikt tak nie zarabia? Bo to tylko i wyłącznie piramida finansowa i dojenie kasy w frajerów (a prędzej czy później odpowiednie organy się tym panem zainteresują)

Piramida-finansowa.jpg

Powyżej obrazek o tym, dlaczego takie coś prędzej czy później musi jebnąć.

#edit

Podeślij mi kontakt do tego "złotego przedsiębiorcy" już ja go podpierdolę gdzie trzeba.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja nie liczę na to, że dostanę emeryturę od państwa. Jest to mało prawdopodobne nawet, jeśli będę płacił składki. Jeśli już, to będą to śmieszne pieniążki, za które nie da się żyć.

Dlatego należy emigrować jak najszybciej, bo nawet pracując na najniższych stanowiskach za granicą, będziesz miał godne życie i dobrą emeryturę, taką że raz w roku będziesz mógł pojechać na wakacje. Klasa niższa za granicą to jak u nas wyższa klasa średnia.  :((  :((  :((

Opublikowano

@Marcelovsy7

Psikus: 4 miesiące temu wróciłem do Polski ... jednak tylko dlatego, że życie jest tu dużo tańsze i mogę pozwolić sobie na roczne wakacje podczas którym mam zamiar dokształcić się, zmienić branżę i wyjechać ponownie....

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Ja po gimbazjum ide na rente

Ale na d***y.pl sobie graj coś tam zarobisz.(wypłacić jakąś grę i później sprzedać)

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Śmieszą mnie tacy debile, którzy myślą, że będą zarabiać po parę tysięcy w sposób podobny do powyższego.

Żeby zarabiać dobre pieniądze trzeba coś potrafić, robić coś z pasją i zajmować się tym przez długi okres, a nie marnować czas na takie gówno jak wyżej i inne durne oferty żałosnych firm, które tylko czekają na tak naiwnych ludzi.

Opublikowano

@.NoqariaMT2

Widzę kolega zdążył się poprawić, bo już miałem odpowiadać, że chyba nie przeczytałeś pierwszego postu...

Śmieszą mnie tacy debile, którzy myślą, że będą zarabiać po parę tysięcy w sposób podobny do powyższego.

Żeby zarabiać dobre pieniądze trzeba coś potrafić, robić coś z pasją i zajmować się tym przez długi okres, a nie marnować czas na takie gówno jak wyżej i inne durne oferty żałosnych firm, które tylko czekają na tak naiwnych ludzi.

Popieram w 100% i dodam jeszcze od siebie, że jeżeli ktoś znalazł "łatwy sposób" na zarobienie dużych pieniędzy to nie ma opcji by się tym pochwalił. Zaś jeżeli to robi, to oznacza, że to TY jesteś jego łatwymi pieniędzmi...

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...