Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sytuacja wyglada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, czy w battle chescie dostępnym na stronie z wowa są wszystkie dodatki prócz Legionu? Czy czegoś nie ma? Bo kolega się zastanawia czy kupować na g2a czy na stronie z wowa :)

Opublikowano

Mam pytanko, czy w battle chescie dostępnym na stronie z wowa są wszystkie dodatki prócz Legionu? Czy czegoś nie ma? Bo kolega się zastanawia czy kupować na g2a czy na stronie z wowa :)

Tak, masz tam wszystkie dodatki oprócz Legionu. 

Opublikowano

Wbilem sobie na nowym koncie 16lvl rogue. Kiepsko to wyglada, probuje znalezc ludzi na dungeon, ale cos nie wyszukuje. :/ Moglbym pewnie czekac wiecznosc. Z racji tego, ze gram pierwszy raz chcialbym sie dowiedziec czegos na nurtujace mnie pytania :)

-Do ktorego lvla robic questy? Jest inna opcja zdobywania expa, dzieki ktorej nie musze robic questow? Np farmienie(lokacja jakas?)

-Zgaduje, z dungoenow glownie dropi sie eq, ktore z bonusami wypadaja o niebo lepiej od tych zwyklych?

-Dlugo zajmie mi wbicie 80lvl na v3.3.5 x5?

Nie czaruj.

Opublikowano

1. To WoW jedyne co można farmie to gold a expa zdobywamy za pomocą chodzenia na RDF lub wykonywania questów a ich nie przeskoczysz

2. Może nie o niebo lepsze a jednak mocniejsze od itemów z questów

3. x5 to serwery, na których wbicie poziomu jest dziecinadą

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

Powiem tak jak się wezmę na poważnie to w ciągu dwóch dni wbije 80 na x1 :)

a dodam, że na atlantisie gdzie cap to 85 wbiłem w mniej niż 2  dni :)

Edytowane przez bizo97

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

80lvl w 1dzien?? Zdradzcie mi sekret :D Problemem jest to, ze na wejscie do dungeonu 16-26 czekam z dobre 30-40m czesto :/  Gdzie moglbym (w jakiej lokacji) na moim 19lvl zaczac farmic, expic? Aktualnie mobki w ghostland nawet expa mi nie daja, za to exp z questow calkiem spoko  o.O

Edytowane przez metinowiec189

Nie czaruj.