Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najlepszy zarobek na Metin2.pl?

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, zakupiłem m2bob-a ( fishbota, searchbot, expbot te sprawy ) i chciałbym sie zapytac jaki jest najlepszy zarobek aktualnie? Wiadomo standard bocik do 30lv i fish bot ale aktualnie malze malo kosztuja i bardzo slabo schodza. Searchbota mam ustawionego w m1 zeby kupowal taniej ku, kamyki itd i sprzedaje drozej na tym dosyc fajna kasa ale, moze znacie jakies inne zarobki na ktorych jest w miare pewna kasa? Bardzo bylbym wdzieczny za pomoc :) 

Opublikowano

Kupujesz trute albo inne rzeczy na 65 lvl pakujesz bony tasujesz zeby w miare fajne weszly i sellasz.

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Kupujesz trute albo inne rzeczy na 65 lvl pakujesz bony tasujesz zeby w miare fajne weszly i sellasz.

To nie ma najmniejszego sensu. Musi wydać kasę na bony.. w c**j bonów, musi wydać kasę na trutkę.. i co? Zwróci mu się około 20-30k?

Opublikowano

Skoro wydałeś kasę na bota w celu zdobycia yangów z rybek to dlaczego nie wydałeś tego hajsu na same yangi np z allegro? za 50zł, bo tyle około kosztuje subskrybcja m2boba miałbyś 200kk od ręki, a tak to musisz jeszcze dodać stracony czas i internet z prądem. Mała u Ciebie ekonomia ;D

//Reklama OFF.

Opublikowano

NIe chodzi mi o to :/ Nie zakupilem go glownie na celu robienia hajsu z rybek tylko ogolnie bo ma spora funkcjonalnosc, te 200kk mimo wszystko zarobie w tydzien-dwa, wiec i tak sie bardziej oplaca mimo wszystko ale chodzi mi o to czy sa jeszcze jakies inne mozliwosci.

Opublikowano

NIe chodzi mi o to :/ Nie zakupilem go glownie na celu robienia hajsu z rybek tylko ogolnie bo ma spora funkcjonalnosc, te 200kk mimo wszystko zarobie w tydzien-dwa, wiec i tak sie bardziej oplaca mimo wszystko ale chodzi mi o to czy sa jeszcze jakies inne mozliwosci.

Jak drogie kamyki na serwerze to mapki w dt.

148x2p.png

Opublikowano

Na każdym serwerze najlepszym zarobkiem jest Alchemia, ale do tego potrzebny jest minimum 30 lvl i czas. 

Opublikowano

Na każdym serwerze najlepszym zarobkiem jest Alchemia, ale do tego potrzebny jest minimum 30 lvl i czas. 

Moglbys mi wytlumaczyc jak to dokladnie krok po kroku dziala? bo jestem raczej graczem starej daty i dopiero wrocilem niedawno do gry :p

Opublikowano

Wbijasz 30 lvl na botach, ulepszasz im jakieś eq do +4/5/6 w zupełności wystarczy i dropisz odłamki i marmury w m2.

Dokłądnie na marmurkach od zawsze byl zarobek 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...