Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jesteś tolerancyjny do homoseksualistów?

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem ijusta

Spokojnie, rozumiemy. Hej, bądźmy postępowi, to całkiem normalne według niektórych.

/thread

nie obchodzi mnie zbytnio co ktoś robi w sypialni - póki nie obnoszą się ze swoją seksualnością publicznie niech robią co tam chcą

Opublikowano

co to za tytuł "do" chyba powinno być 'dla' 

Osobiście mam ich gdzieś niech robią co chcą tylko że gdzieś gdzie ich nie widać, jest to bardziej nieetyczne/niesmaczne niż nienormalne ( wiadomo zwierzęta też czasami tak robią )

czy tylko ja zauważyłem że media,filmy,seriale itp są naciskane żeby tolerować homo tak samo jak to że kobieta jest równa mężczyźnie? skandal moi drodzy

Opublikowano

Toleruję, nikomu nie wadzą więc nie wiem jak ktoś może mieć z nimi problem.

obrzydzają

w moim przypadku jest to dość skomplikowane

lesbijki spoko ale pedałów nie toleruje :)

Opublikowano

Nie mam z tym problemu, na swoją orientację człowiek wpływu nie ma.

Nie ośmieszaj się. Każdy rodzi się normalny tylko później pod wpływem jakiś chorych czynników takim osobom coś się w tym łbie przestawia i myślą że od narodzin wolą w dupkę. Obrzydliwość.

Cyrk.png

Opublikowano

Niee jestem za tym zeby takie gowno tępić albo robić egzekucje i pokazywać na tvnie napewno to zwiekszy im ta mierną oglądalność :D racja bądźmy tolerancyjni zróbmy z polski druga japonie :DD 

Opublikowano

Żenujące są teksty typu "do lesbijek nic nie mam a do gejów tak". Śmiech na sali.

Homoseksualizm toleruję ale nie akceptuję, chodzi o samą orientację bo jeżeli chodzi o jednostki to traktuję ich na równi z innymi ludźmi.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

A co mnie to obchodzi co kto robi w łóżku ?

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...