Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Mikrofon, ALT+TABowanie

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnimi czasami potknąłem się kilka razy o ten sam błąd, co kosztował mnie kilkukrotnego formata komputera. Mianowicie, podczas grania w cs'a 1.6 do pewnego czasu jest wszystko okej, lecz po kilku minutach grania oraz używania mikrofonu, jakimś cudem przestaje on działać zarówno jak na TeamSpeaku jak i w grze. Nie wiem co jest przyczyną, jedyna myśl to częste ALT+TABowanie do przeglądarki + wciśnięty mikrofon, ale wątpię żeby to było od tego. 

Jestem zdatny na wasze propozycje oraz rozwiązania co do tego problemu.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie myślisz że to wina gniazda do którego podłączasz mikrofon? Bo jeśli bo formacie masz to samo to albo gniazdo albo zmień płytę z windows'em xD 

Opublikowano

Nie myślisz że to wina gniazda do którego podłączasz mikrofon? Bo jeśli bo formacie masz to samo to albo gniazdo albo zmień płytę z windows'em xD

Niee.. Przez cały tydzień nie grałem w cs'a 1.6, siedziałem na tsie i wszystko było sprawnie, akurat jak po tygodniu zagrałem sobie mapkę, nagle przestało mnie słychać. Formaty robiłem co każdą grę w cs'a, to po tym zawsze przestawało mnie słychać

Opublikowano

A co jeżeli to wina mikrofonu? Sprawdź dokładnie swój mikrofon, powinno pomóc.

Toć mówiłem, że sformatowałem i normalnie działało..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...