Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na crafting

Ghast321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam kolejny problem ponieważ jak już zrobiłem ten skrypt na crafting to wybieram że chce zobaczyć jak wygląda robienie stoniarek i chce później wrócić do głównego wyboru i nie chce wrócić czy ktoś mi mógłby pomóc ( jak coś moge wrzucić screeny)

Opublikowano

Możliwie że nie chce Ci wrócić bo popieprzyłeś coś  z [make player execute command] ale daj skrypt może być też to wina tego że nie dałeś żeby poczekał kilka ticków np 3 i wtedy chce ją odrazu otworzyć ale 1 zamyka poprzednią i to się buguje też tak miełem daj skrypt spróbuje naprawić/pomóc

Opublikowano
Poprawiłem  i działa jeżeli chcesz coś zmienić i nie rozumiesz napisz !

command /1:
trigger:
wait 3 tick
open chest with 1 rows named "&l&bZestawy" to player
format slot 0 of player with book named "&7Gracz" to close then run [make player execute command "/2gracz"]

command /2gracz:
trigger:
wait 3 tick
open chest with 1 rows named "&l&bGracz" to player
format slot 2 of player with diamond pickaxe named "&9Kilof Gracza" to close then run [make player execute command "/gg"]
format slot 7 of player with book named "&6Wroc do menu" to close then run [make player execute command "/1"]

command /gg:
trigger:
wait 3 tick
open chest with 1 row named "&l&bPRZYKLAD" to player
format slot 0 of player with diamond pickaxe named "&5GIDLIE, FRYTKI Z MAJONEZEM" to close
format slot 7 of player with book named "&6Wroc do menu" to close then run [make player execute command "/1"]

Nie wiedziałem co ma u Ciebie robić komenda /g wiec dałem swoją gg oczywiście możesz to zmienić 1

Opublikowano

Spoko pamiętaj o wait 3 tick przed otwarciem skrzyni i jak [make player execute command "/g" <- zawsze w cudzysłowiu i z ukośnikiem .Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...