Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Murzyni i Turkowie studiujący w Polsce.

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nietolerancyjny wobec szerzącego się raka w pogaduszkach.

jak uczą się prywatnie, albo uczciwie odprowadzają podatki etc to niech sobie studiują

Opublikowano

Jeszcze jak. Po pierwsze, szanuję za odwagę, że przyjechali do tak nietolerancyjnego kraju. Po drugie, to zwykli ludzie, nie rozumiem, czemu miałbym ich nie tolerować.

Opublikowano

Historia z akademika mojego brata:

Wbił na studia murzyn, i za chuja nie umiał nic po polsku. Tak mu wytlumaczyli że myślał że 'pana nie ma w domu'='cześć '

Wyjebali ich ze studiów xD

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeżeli nie mają zamiarów destrukcyjnych wobec naszego kraju, to nie mam nic przeciwko. 

No może trochę do turków :v

Opublikowano

Na studia idą najprawdopodobniej po to, by po nich zdobyć jakąś dobrą pracę. Oznacza to, że nie są tu dla zasiłku, a więc można ich zaakceptować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Obcokrajowcy płaca za studia i to o wiele więcej niż wydaje na nie przeciętny student to na pewno nie są tu dla zasiłków tylko by się uczyć. 

Zresztą Polacy nie lepsi i tez studiują za granicą co niczym się nie różni od każdego obcokrajowca studiującego  w Polsce. 

Jak by nie było mamy dobre uczelnie na wysokim poziomie nauczania w porównaniu do innych w Europie i przy okazji jedne z tańszych jeśli chodzi o opłaty. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dopóki w 100% szanują nasz kraj, kulturę i nie ciągną kasy to.niech sobie siedzą. W przypadku jakiegoś wykroczenia popełnionego przez nich powinna być natychmiastowa deportacja.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie za taką Europę mój dziadek walczył by te brudasy przyjeżdżały sobie od tak,waliły nasze kobiety i agresywne żądanie do zmiany religii.

Niech spierdalają tam gdzie ich miejsce,

Tolerancja??Zobacz co przez to się stało z Francją, Niemcami a niedługo z całym zachodem.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie za taką Europę mój dziadek walczył by te brudasy przyjeżdżały sobie od tak,waliły nasze kobiety i agresywne żądanie do zmiany religii.

Niech spierdalają tam gdzie ich miejsce,

Tolerancja??Zobacz co przez to się stało z Francją, Niemcami a niedługo z całym zachodem.

Mówisz o uchodzcach co chca zasilki czy o normalnych ludziach co tu mieszkaja od lat i sie ucza?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ogólnie to mogą być tylko denerwuje mnie ten świat bo jak kur^^ powiesz murzyn to jesteś rasistą i masz sprawę w sądzie, a jak czarnoskóra osoba powie białas to nic się nie dzieje...

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...