Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery - old school?

RUDOLFunBAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Naszła mnie chęć na pogranie sobie znowu w darkorbit, ale obecny klient na pl1 mnie całkowicie odstrasza (może kwestia przyzwyczajenia) no i pomyślałem o prywatnym serwerze, tutaj pytanie do Was - jest obecnie jakiś serwer ze starym klientem (2010-2012), coś typu darkplanets?

Opublikowano

za jakiś czas firma big point stworzy taki serwer na twitchu z nami gadali na ten temat :)

Co Ty gadasz? będzie bez lf4? bez havocków itd?

2011 rok - według mnie najlepsze czasy.

Opublikowano

za jakiś czas firma big point stworzy taki serwer na twitchu z nami gadali na ten temat :)

Co Ty gadasz? będzie bez lf4? bez havocków itd?

2011 rok - według mnie najlepsze czasy.

Co do samego serwera nie mam informacji na jakiej wersji będzie dokładnie ale być może będzie coś ala uridium wars skoro by miał być old school

PSlqjGC.png

Opublikowano

Ale pomyślcie ile starych graczy wróci.. znowu 500+ osób na serwerze. To będzie to... ten klimat. Stare wyglądy, oldshoolowe 2D + te stare dymki białe jak się strzelało <3. Potrzebowano tylko max 10mln uri aby zrobić wszystko na full [włącznie z profilem] Wow... Nie mogę się doczekać. Co Wy na to [jeśli wyjdzie w ogóle] żeby stworzyć własny klan? ;p

Opublikowano

Nie spodziewałem się tego od bp że na to pójdą tyle czy zrobią to czego my oczekujemy nie wiadomo.

Szczerze, to wazne, że zrobią coś typu uridium wars, D.O na starszym kliencie, alternatywę dla tego co jest obecnie. ;p

Opublikowano

Zabezpieczenia pewnie beda te co sa w tym DO xD Jak wyjdzie taki serwer to nikt chyba nie będzie gral na tych serwerach co teraz sa

Opublikowano

Hahaha Bigpoint i zabezpieczenia...

Jeśli w dalekiej przyszłości coś takiego powstanie to na pewno będzie ciężko dorównać frekwencji z dawnych lat

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze raczej małoprawdopodobne ze to powstanie

na 80% bo gadali o tym nawet...

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...