Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jaki polecacie na aktualną chwilę internet stacjonarny? Mam neostradę (ta od orange) i jest masakra jakaś, neta bardzo często wywala, przyjeżdża ktoś z centrali i mówi że nie wie o co chodzi :D 

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem ofertę UPC, jest po prostu MEGA, nie dość że szybszy to jeszcze za mniejszą kwotę i do tego bez zobowiązań że mogę zerwać kiedy chce. Zaraz dzwonię i zobaczymy co z tego będzie. Całe szczęście że we wrześniu mi się kończy umowa z tym ścierwem z orange :D 

Opublikowano

Niestety z UPC nie chcą mi podłączyć za duże zadupie :D ale z netii są chętni, jakie są wasze opinie/doświadczenia z nimi? 

W sumie na początku (kiedy miałem na wifi) to było bardzo źle, co nie całą minute rozłączało, net wolny jak cholera, pobieranie max 2mb/s, ale tak i tak przeważnie było mniej. Pobieranie czegokolwiek to udręka. Po podłączeniu kabla pobieranie skoczyło do nawet 12mb/s, w ogóle nie rozłącza, jest dobrze. Czasami w tej Netii coś jest i rozłącza raz na kilka tygodni.

Opublikowano

Przecież orange to g****o jak nie wiem co. Byle jaki post orange na ich fanpage jest hejtowany za brak kontaktu, słabą prędkość itp. Ciekawe ile jeszcze czasu ludzie będą dawać się w huja robić tymi dziwnymi ofertami od orange. Polecam bo słyszałem dużo dobrego o upc i neti (o tej 2 troche mniej dobrze)

Opublikowano

UPC nie podłączą nie ma opcji. Netia daje mi bardzo dobra ofertę, 40zł/msc i ta sama prędkość co w orange(neostradzie) tylko że w orange płacę kur*a 110 zł/msc. Mają wszystko sami załatwić po zakończeniu umowy z orange(wrzesień). Co do samego orangę, prędkość jest ok, lecz to wypierd*lanie jest nie do wytrzymania. Po 2 razy dziennie, do 2h nawet nieraz mam tak że działa minute potem na 2 min wywala i tak od dłuższego czasu już jest, ziomek od nich przyjeżdża i mówi że nie wie o co chodzi, że wszystko powinno być ok :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...