Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Entrone.eu - Przyszłość jest dziś.

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Entrone.eu - Nowy projekt, który od dłuższego czasu ujrzał światło dzienne. Zamysłem serwera było stworzenie go tylko i wyłącznie dla różnego rodzaju testów. Z czasem wszystko się zmieniło. Teraz serwer jest w pełni sprawny i nadaje się do użytku. Nie potrzebuje ani jednego administratora do pełnego działania. Wszystko odbywa się automatycznie. Twoim zadaniem jest tylko wejść na nasz serwer, resztą zajmą się aplikacje.

Podstawowe informacje:

• Licencja 256 slotów SDK w razie potrzeby przejdziemy na wyższą. W przypadku gdy liczba użytkowników będzie równa maksymalnej ilości nasza aplikacja zwiększy ilość dostępnych slotów.
  • Adres serwera: Entrone.eu
  • Strona www: http://entrone.eu
  • Kontakt mailowy: [email protected] | GG: 35694104.

Na naszym serwerze mamy pięć stref do wyboru:

• Strefa radiowa - strefa na, której możesz posłuchać aktualnie grającego radia, sprawdzić co było grane ostatnio o określonej godzinie. Utwór grający aktualnie jest wyświetlany w opisie bota, na chacie i na bannerze. Jest też możliwość obserwowania tego, co jest grana dzięki naszej stronie trzeba przejść tutaj: http://entrone.eu/?radiocenter. Wszystko jest rozbudowywane na bieżąco.
  • Strefa publiczna - jak sama nazwa wskazuje może wejść tak każdy, aby porozmawiać z innymi.
  • Strefa wydarzeń - w tej strefie odbywają się wydarzenia już wkrótce będą wykonywały się same co określony czas.
  • Strefa prywatna - aby otrzymać tutaj kanał trzeba wejść Darmowy kanał prywatny, odczekać kilka sekund i nasza aplikacja wyśle wszystkie potrzebne informacje. Aby kanał cały czas istniał trzeba po prostu na nim być. Data zmienia się automatycznie w momencie kiedy właściciel bądź zastępca jest na kanale. Kolejnym sposobem na założenie kanału jest zrobienie go za pomocą naszej strony internetowej.
  • Strefa klanowa - aby otrzymać tutaj kanał trzeba posiadać minimum 15 osób stałych. Do kanału podpięty jest wykres, lista użytkowników online, kanał do nadawania grupy.
Dla nowych użytkowników przygotowaliśmy nowo powstały proces weryfikacyjny składający się z następujących kroków:

• Akceptacja regulaminu.
  • Wybór rangi płci.
  • Wybór rangi wieku.
  • Wybór rangi województwa.
W momencie, kiedy użytkownik posiada już skończony proces ma możliwość nadania sobie grupy gier przechodząc tutaj:

Od początku tworzenia serwera postawiliśmy na minimalizm, nie znajdziecie u nas bezsensownych rang tematycznych. Posiadamy autorskie ikony, jak i wszystko inne. 

Jest to dość nietypowa prezentacja. Nie mam zamiaru pisać tego co, oferujemy bo, to jest przecież jasne. Stabilność i zadowolenie użytkowników jest u nas na pierwszym miejscu.

Ciągle mamy nowe pomysły co do serwera i z czasem zrealizujemy je wszystkie. Aktualnie pracujemy nad dwujęzyczną aplikacją, która będzie wykrywała Twój język i podstawiała odpowiednie pliki językowe. Wkrótce też pojawią a się dwujęzyczne boty, które będą informowały Was o nowościach na serwerze. Gdybyśmy mieli opisywać wszystko to co posiadamy zabrakło by nam tutaj miejsca jak i czasu. Wejdź już dziś i przekonaj się!

Życzymy miłego korzystania z serwera.

Opublikowano

Witam,

Serwer godny polecenia, posiada wiele przydatnych aplikacji aby umożliwić korzystanie z serwera! Doświadczona osoba, mówię tutaj o Właścicielu Entrone.eu

Polecam

Opublikowano

Entrone.eu - Aktualizacja (09.06.2016).

Dnia 08.06.2016 na nasz serwer została wprowadzona nowa funkcją dzięki, której istnieje możliwość połączenia konta League of Legends z naszym serwerem. Automatycznie zostanie nadana grupa jak i zaktualizowane dane na profilu.

Wkrótce więcej zmian, pozdrawiam Przemek.

Opublikowano

Polecam serdecznie ze względu na dynamiczny rozwój serwera głosowego.

Serwer rozwija się szybko pod kątem funkcji takich jak połączenie konta lol z serwerem głosowym etc.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Entrone.eu - Aktualizacja (13.06.2016).

W dniu dzisiejszym na naszym serwerze doszła nowa aplikacja, której zadaniem jest aktualizowanie informacji związanych z trwającym Euro 2016. Aplikacja automatycznie generuje tabelkę względem miejsca w tabeli. Wpisuję nazwę Państwa, miejsce i ilość punktów. Myślę, że się przyda, wkrótce więcej zmian.

Opublikowano

Na stronie przydałoby się napisać kto jest autorem skryptów i twórcą CMS, dodatkowo wypadałoby zapytać czy pozwalam na używanie moich skryptów na Twoim projekcie.

Opublikowano

Na stronie przydałoby się napisać kto jest autorem skryptów i twórcą CMS, dodatkowo wypadałoby zapytać czy pozwalam na używanie moich skryptów na Twoim projekcie.

Sam sławny Pegas jest w administracji to nic dziwnego czemu "pożyczyli" sobie twoje skrypty. Niestety Pegas jest sławny z przywłaszczania sobie kogoś majątku.

Co do Pana @K-Scripts to wyrażałem już swoje zdanie na temat tego Pana. Mianowicie, kiedyś ten Pan pisał do mnie nawet często w celu zapytania się o podstawową widzę nt. Programowania. Rozumiem, że można by było nie wiedzieć pojedynczych rzeczy, ale warto było by dać informacje o Pomocnikach. Zwłaszcza, że ma projekty, które sprzedaje.

Co do samego serwera to jeszcze na nim nie byłem (wyedytuje post jak wrócę do domu), ale zapowiada się nieźle. Choć preferuje integracje z użytkownikami/administracją.

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione.

Sam sławny Pegas jest w administracji to nic dziwnego czemu "pożyczyli" sobie twoje skrypty. Niestety Pegas jest sławny z przywłaszczania sobie kogoś majątku.

Co do Pana @K-Scripts to wyrażałem już swoje zdanie na temat tego Pana. Mianowicie, kiedyś ten Pan pisał do mnie nawet często w celu zapytania się o podstawową widzę nt. Programowania. Rozumiem, że można by było nie wiedzieć pojedynczych rzeczy, ale warto było by dać informacje o Pomocnikach. Zwłaszcza, że ma projekty, które sprzedaje.

Co do samego serwera to jeszcze na nim nie byłem (wyedytuje post jak wrócę do domu), ale zapowiada się nieźle. Choć preferuje integracje z użytkownikami/administracją.

Pomocnikach? Co masz na myśłi? :)

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione.

Pomocnikach? Co masz na myśłi? :)

Z tego co mi się wydaje to wyjaśniłem termin Pomocników, ale powtórzę jeszcze raz. Mówiąc Pomocnicy miałem na myśli osoby, które ci pomagały w fazie przed stworzeniem twojego mBot'a.

Nie miałbym nic przeciwko jeżeli chociaż na PW (czego nie uczyniłeś) podziękował mi za pomoc jaką ci ukazałem :)

Serwer nawet spoko. Mimo, że znalazłem na serwerze jeden malutki błąd (choć może przeszkadzać). Mam nadzieję, że @K-Scripts postara się go wyeliminować (on wie o co chodzi).

Co do pana @K-Scripts to muszę powiedzieć, że od naszej ostatniej rozmowy zmienił się trochę i myślę, że na +

­

Opublikowano

Polecam, bo KlassKai i ts pewnie będzie dobrze wykonany od strony technicznej. :v

Opublikowano

Do zarzucenia można powiedzieć że nic nie ma, estetyczny design, Administracja z doświadczeniem, serwer z przyszłością.

Polecam.

Opublikowano

Polecam w 100%

Jedyny serwer na świecie :P z taką dużą ilością funkcji. Dobrym pomysłem było połączenia konta lol z ts. Liczę na więcej gier. Strona naprawdę dobra. Jedyny serwer który jest prowadzony na tak wysokim poziomie. Sukcesów klass

Opublikowano

Naprawdę serwer jest rewelacyjny, znajdziecie na nim masę usprawnień i wiele więcej! Strona którą posiada serwer jest w pełni połączona z serwerem co bardzo cieszy. Mogę np. Sprawdzić kto ma tyle lat co ja co naprawdę mega! Na wejściu po prawej stronie widzę status administracji... REWELACJA! Właściciel serwera to nie gościu który chcę zrobić serwer za kilka złotych, mając wszystko z internetu to doświadczony użytkownik który ma wieloletnie doświadczenie w dziedzinie serwerów TeamSpeak. Sam nie jestem w stanie opisać tego co mi się podoba bo jest tego masa. Musicie tam zajrzeć koniecznie bo naprawdę warto! 

Opublikowano

• Licencja 256 slotów SDK w razie potrzeby przejdziemy na wyższą. W przypadku gdy liczba użytkowników będzie równa maksymalnej ilości nasza aplikacja zwiększy ilość dostępnych slotów.

Kiedy przeczytałem powyższy tekst to się trochę załamałem. Mógłbyś to jakoś skomentować? @K-Scripts

Mianowicie TeamSpeak nie rozdaje swoich licencji Software Development Kit na prawo i lewo i są one tylko i wyłącznie rozdawane pod duże projekty (np. masz jakąś grę i chciałbyś mieć komunikację głosową pomiędzy graczami).

Jeżeli moje słowa są błędne (gdyż uważacie inaczej) proszę o poparcie swoich przekonań dowodami :)

­

Opublikowano

Kiedy przeczytałem powyższy tekst to się trochę załamałem. Mógłbyś to jakoś skomentować? @K-Scripts

Mianowicie TeamSpeak nie rozdaje swoich licencji Software Development Kit na prawo i lewo i są one tylko i wyłącznie rozdawane pod duże projekty (np. masz jakąś grę i chciałbyś mieć komunikację głosową pomiędzy graczami).

Jeżeli moje słowa są błędne (gdyż uważacie inaczej) proszę o poparcie swoich przekonań dowodami :)

­

Wysłane na pw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...