Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam pare pytanek i licze na wasza pomoc.

1. Z których moobów leci kk ? Gdzie moge znalesc jakis dobry spot z nimi ? I na którym lvl najlepiej dropi ?

2. W v2 ile mieć należy defa żeby mnie nie dedaly czesto stworki... mam 50 lvl (body).

Licze na was... :D +++

Astral 59 lvl ban

Grymuar 68 LvL - ON

Opublikowano

1.A na którym lvl najlepiej ???

2. Mój kumpel na 45 z bojem i eq+9 na luzie dawał rade z 1 grupka szponów :)) Wiec mysle ze i ja dam rade :))

@ No wiec ile trzeba miec defa zeby nie dedali ??

Astral 59 lvl ban

Grymuar 68 LvL - ON

Opublikowano

Czy ja wiem ? 54-56 w 1 dzien w v2 to według ciebie słaby exp ?

Ale mi chodzi o jeden konkretny level na którym kk dropi najlepiej.... wbije ten levelek, bede dropil i oddawal expa na gildie :))

Astral 59 lvl ban

Grymuar 68 LvL - ON

Opublikowano

Zrób postać 18-19 lvl.

Ustaw bota na zaprzysiężone i niedaleko tam gdzie są Zły czarnej burzy Joh-Hwan.Ja tak miałem 3 Kk przez 5 lvli od 18.Po jednej nocy miałem 19 lvl.(Jakoś mi się psuje) Miałem 2 Kawałki.Potem jak ustawiałem bota na Dzikusy to co jakiś czas trafiał się joh hwan i jeden kk.

Razem mam 3kk :)

Orion Shinsoo :P

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Skąd sie ściąga bota co sam expi prosze pomózcie mi oto mój numer gadu gadu 16003512 Mam nadzieje ze mi ktoś pomoże z góry dziękuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Skąd sie ściąga bota co sam expi prosze pomózcie mi oto mój numer gadu gadu 16003512 Mam nadzieje ze mi ktoś pomoże z góry dziękuje :)

Prosze oto link do tematu

To jest ukryta treść, proszę

20 sec szukania ...

Edytowane przez xProEloElo
1324317731-U140501.png
Opublikowano
1. Z których moobów leci kk ? Gdzie moge znalesc jakis dobry spot z nimi ? I na którym lvl najlepiej dropi ?

2. W v2 ile mieć należy defa żeby mnie nie dedaly czesto stworki... mam 50 lvl (body).

Odp. nr.1

Ze wszystkich mobów które są w grupkach z Jak-To

Odp. nr.2

Żeby jechać po 1 grupce potrzebujesza tak ok. 420-470 Defa... Jeśli tyle masz możesz brać po 1-2 grupki szponów, ale koniecznie bij je przy ścianie ;)... Z buffem z Buffami na G1 (Smok) możesz nawet na 360-400 Defa po 1 grupce brać...

Ja na 61 miałem 430 Defa + militara (Boga+7, Lwia+8, takie pierdoły typu Ebo+8, srebrna+9 itp.) to ledwo po 3 grupki z buffem z buffami na G1 rade dawałem. Ale już po 1-2 grupki to luzem (ale koniecznie przy ścianie stój :D)

Liczę na +

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

W v2 na 50lvlu z 350+ deffa. Eq +9 dużo hp ew. reg. pż i git. Najlepiej z mob lockiem (brałem cały spot na początku [nie na spocie tylko w drodze do 1 platformy ;p]), ale miałem 11k pż i około 400 deffa. W 1 dzień od 45 do 48 bez pierścienia expa.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...