Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Youtuber Benatii

Gość Benatii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nagrałeś to tak szybko jakby za drzwiami stała matka z siekierą:) może trochę normalności i więcej uczucia do nagrywania:) bo gadasz tak szybko, że Cię ciężko zrozumieć. Nie podoba mi się w ogóle widać, że nie umiesz nagrywać. Taka jest prawda.

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

Szczerze to przeleciałeś to tak szybko, że równie dobrze mógł bym sam wbić i szybko scrollem przejść i dowiedzieć się tyle co na obrazku widać.. <.<

nagrałeś to tak szybko jakby za drzwiami stała matka z siekierą :)

@1361622928-U485574.pngPunisherxD

Jestem tego samego zdania. :D

Ale jak każdy wie to są początki. ^^

Powodzenia w nagrywaniu.

Opublikowano

Szczerze to przeleciałeś to tak szybko, że równie dobrze mógł bym sam wbić i szybko scrollem przejść i dowiedzieć się tyle co na obrazku widać.. <.<

Powodzenia w nagrywaniu.

no wiadomo, nie poddawaj się ja Cie chcę zmobilizować do lepszego nagrywania:)

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

Za szybko. Ale to co trzeba na zachętę dałem ;)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

­

Ładnie, zobaczymy jak Ci dalej będzie szło nagrywanie, sub na zachętę poleciał ;))

nagrałeś to tak szybko jakby za drzwiami stała matka z siekierą :) może trochę normalności i więcej uczucia do nagrywania:) bo gadasz tak szybko, że Cię ciężko zrozumieć. Nie podoba mi się w ogóle widać, że nie umiesz nagrywać. Taka jest prawda.

Powodzenia w nagrywaniu.

Powodzenia w nagrywaniu.

Drodzy koledzy !

dzięki wszystkim za prawdomówność,moje starania nie pójdą na marne i na pewno ogarnę moje błędy :)

Zapraszam do dalszego komentowania,Subskrybowania oraz Łapkowania

Opublikowano

­

Goni Cię ktoś, że tak szybko mówisz?

Nie :) już za niedługo bedzie odcinek z serwera wiec poprawie wszystko :)

Opublikowano

Na samym początku opisu filmu podsumuj to co robiłeś na filmie(będziesz miał dużo wyświetleń) a w dolnej części opisu rób co chcesz

Nie zaczynaj tytułu filmu od znaków specjalnych tylko od głównych tagów filmu czyli np. "Filmik z gry na Antaris.pl, zdobyłeś 30 poziom i skille na G" zrób z tego taki tytuł "Antaris.pl #1 - Skille na G, Mam 30 poziom!"

Na miniaturze tak samo. Powinno być jak najmniej tekstu i jak najmniej tagów, czyli ANTARIS.PL

Bardzo ważne są adnotacje! IC313241.png Np. na początku filmu wstaw "POPRZEDNI ODCINEK", "PREZENTACJA SERWERA" etc.

Proś widzów o kciuki w górę youtubelike.png to bardzo ważne, dzięki temu twój film będzie lepiej pozycjonowany!

Dodawaj tag.png tagi, maksymalnie 6! Dodaj tylko te najważniejsze np. "antaris", "metin2", "skille" Nie wymyślaj też ich na siłę!

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

­

• graphic-design-icon.png Ogarnij lepsze miniatury, nowy banner kanału, nowy avatar :)
  • Obejrzyj ten poradnik voice-search-icon.png https://www.youtube.com/watch?v=yUGVdh45FdY
  • Na samym początku opisu filmu podsumuj to co robiłeś na filmie(będziesz miał dużo wyświetleń) a w dolnej części opisu rób co chcesz
  • Nie zaczynaj tytułu filmu od znaków specjalnych tylko od głównych tagów filmu czyli np. "Filmik z gry na Antaris.pl, zdobyłeś 30 poziom i skille na G" zrób z tego taki tytuł "Antaris.pl #1 - Skille na G, Mam 30 poziom!"
  • Na miniaturze tak samo. Powinno być jak najmniej tekstu i jak najmniej tagów, czyli ANTARIS.PL
  • Bardzo ważne są adnotacje! IC313241.png Np. na początku filmu wstaw "POPRZEDNI ODCINEK", "PREZENTACJA SERWERA" etc.
  • Proś widzów o kciuki w górę youtubelike.png to bardzo ważne, dzięki temu twój film będzie lepiej pozycjonowany!
  • Dodawaj tag.png tagi, maksymalnie 6! Dodaj tylko te najważniejsze np. "antaris", "metin2", "skille" Nie wymyślaj też ich na siłę!

Potrzebuje Grafika a nie moge nic zalatwic.wezne pod uwage twoje rady :)

Dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

­

Dlaczego filmu/kanału nie ma ?

Zgaduje że chce zrobić nowy, czysty, profesjonalny kanał :)

Przygotowuje Pompe :)

Grafike

Ogarne wasze rady i wtedy wypuszcze zapowiedz :)

Opublikowano

Usunął filmik bo były prawdziwe opinie, weź nawet nie próbuj nagrywać...

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

­

Kolego drogi tutaj nie chodzi o opinie,ja chce ten post usunac i wstawic nowa prezentacje ktora chce nagrac.Tylko administracja ma w dupie moje wiadomosci

Opublikowano

­New Prezka !

Mordko, ale nie umiesz improwizować? jak się tak zacinasz? no i dlaczego tą prezentację czytasz? xD przecież, każdy umie czytać prezentację? chyba, że mamy debili na forum? dla mnie to jak na pierwszy raz to przejdzie jakoś w tłumie, ale takich youtuberów jest pełno nie idź tą samą drogą, zrób coś sam od siebie:) Pokaż coś oryginalnego.

Jedno co mi się podoba to masz przyjemny głos:)

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

­New Prezka !

Podoba mi się podkład ;)

• Ale nie rób takich nowych lini w opisie, tylko napisz coś zdaniami normalnymi :D
  • W dolnej części opisu napisz to co dla widza się przyda, czyli np. kiedy serwer wystartuje, kiedy będzie dostępna strona główna serwera i różne takie przydatne informacje dla widza.
  • Nie mieszaj języków :D albo "New Presentation" albo "Nowa Prezentacja" a nie "New Prezka"
  • Nie powinno się robić spacji jeżeli chcesz wstawić np. wykrzyknik lub znak zapytania :P

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Przecież każdy umie czytać, po co słuchać jak czyta to ktoś inny :D 

Tak czy siak, film bez szału, jeśli będziesz to robił dalej jak robisz to zanudzisz. 

Zmień perspektywę, takowych prezentacji jest od ch*** na YT.  i śmierdzą nuda, nie tylko ze względu na ich wykonanie, a pobrany $$ za to ścierwo. 

Dlaczego nie chcesz być inny? Oryginalny, pomysłowy. 

Może wymyśl sobie maskotkę, to też jest ciekawy pomysł i na pewno nim zaskoczysz. 

@Edit Jak chcesz, odezwij się na PW. podrzucę Ci kilka pomysłów. 

Opublikowano

Nie wiem czemu ludzie spinają że szybko mówisz, dla mnie to idzie na plus. Powodzenia w rozwijaniu kanału :p

Y6V06tK.png

Opublikowano

­

ZabQ to dopiero mówi szybko :D

Nie wiem czemu ludzie spinają że szybko mówisz, dla mnie to idzie na plus. Powodzenia w rozwijaniu kanału :p

Przecież każdy umie czytać, po co słuchać jak czyta to ktoś inny :D 

Tak czy siak, film bez szału, jeśli będziesz to robił dalej jak robisz to zanudzisz. 

Zmień perspektywę, takowych prezentacji jest od ch*** na YT.  i śmierdzą nuda, nie tylko ze względu na ich wykonanie, a pobrany $$ za to ścierwo. 

Dlaczego nie chcesz być inny? Oryginalny, pomysłowy. 

Może wymyśl sobie maskotkę, to też jest ciekawy pomysł i na pewno nim zaskoczysz. 

@Edit Jak chcesz, odezwij się na PW. podrzucę Ci kilka pomysłów. 

­New Prezka !

Podoba mi się podkład ;)

• Ale nie rób takich nowych lini w opisie, tylko napisz coś zdaniami normalnymi :D
  • W dolnej części opisu napisz to co dla widza się przyda, czyli np. kiedy serwer wystartuje, kiedy będzie dostępna strona główna serwera i różne takie przydatne informacje dla widza.
  • Nie mieszaj języków :D albo "New Presentation" albo "Nowa Prezentacja" a nie "New Prezka"
  • Nie powinno się robić spacji jeżeli chcesz wstawić np. wykrzyknik lub znak zapytania :P

­New Prezka !

Mordko, ale nie umiesz improwizować? jak się tak zacinasz? no i dlaczego tą prezentację czytasz? xD przecież, każdy umie czytać prezentację? chyba, że mamy debili na forum? dla mnie to jak na pierwszy raz to przejdzie jakoś w tłumie, ale takich youtuberów jest pełno nie idź tą samą drogą, zrób coś sam od siebie:) Pokaż coś oryginalnego.

Jedno co mi się podoba to masz przyjemny głos:)

­New Prezka !

­

Kolego drogi tutaj nie chodzi o opinie,ja chce ten post usunac i wstawic nowa prezentacje ktora chce nagrac.Tylko administracja ma w dupie moje wiadomosci

­

Przygotowuje Pompe :)

Grafike

Ogarne wasze rady i wtedy wypuszcze zapowiedz :)

Dzieki i pozdrawiam

Spoko Mordo wierzymy w Ciebie :)

­

• graphic-design-icon.png Ogarnij lepsze miniatury, nowy banner kanału, nowy avatar :)
  • Obejrzyj ten poradnik voice-search-icon.png https://www.youtube.com/watch?v=yUGVdh45FdY
  • Na samym początku opisu filmu podsumuj to co robiłeś na filmie(będziesz miał dużo wyświetleń) a w dolnej części opisu rób co chcesz
  • Nie zaczynaj tytułu filmu od znaków specjalnych tylko od głównych tagów filmu czyli np. "Filmik z gry na Antaris.pl, zdobyłeś 30 poziom i skille na G" zrób z tego taki tytuł "Antaris.pl #1 - Skille na G, Mam 30 poziom!"
  • Na miniaturze tak samo. Powinno być jak najmniej tekstu i jak najmniej tagów, czyli ANTARIS.PL
  • Bardzo ważne są adnotacje! IC313241.png Np. na początku filmu wstaw "POPRZEDNI ODCINEK", "PREZENTACJA SERWERA" etc.
  • Proś widzów o kciuki w górę youtubelike.png to bardzo ważne, dzięki temu twój film będzie lepiej pozycjonowany!
  • Dodawaj tag.png tagi, maksymalnie 6! Dodaj tylko te najważniejsze np. "antaris", "metin2", "skille" Nie wymyślaj też ich na siłę!

Dzieki i pozdrawiam

­

Nie :) już za niedługo bedzie odcinek z serwera wiec poprawie wszystko :)

­

Ładnie, zobaczymy jak Ci dalej będzie szło nagrywanie, sub na zachętę poleciał ;))

nagrałeś to tak szybko jakby za drzwiami stała matka z siekierą :) może trochę normalności i więcej uczucia do nagrywania:) bo gadasz tak szybko, że Cię ciężko zrozumieć. Nie podoba mi się w ogóle widać, że nie umiesz nagrywać. Taka jest prawda.

Powodzenia w nagrywaniu.

Powodzenia w nagrywaniu.

Drodzy koledzy !

dzięki wszystkim za prawdomówność,moje starania nie pójdą na marne i na pewno ogarnę moje błędy :)

Zapraszam do dalszego komentowania,Subskrybowania oraz Łapkowania

Powodzenia w nagrywaniu.

Powodzenia w nagrywaniu.

Temat do Usunięcia,a tak por drugie zgłaszam już go 24 razy a administracja nie chce go usunac gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...