Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Hacki Undetected

K4pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płatne są niewykrywalne ale zawsze zostaniesz Vaca... jak nie teraz to pozniej bedzie.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Płatne są niewykrywalne ale zawsze zostaniesz Vaca... jak nie teraz to pozniej bedzie.

Wystarczą 2 tygodnie bez odpalania i wiesz, że nie dostaniesz vac elo.

/topic Poszukaj w necie cheatów do kupienia. Zazwyczaj większość są niewykrywalne.

Opublikowano

Jak faktycznie wyłożysz siano to VACa raczej nie, ale OW raczej wpadnie prędzej, czy później.

Ogólnie cheatowanie w CS:GO zawsze kończy się banem albo musisz mega z*********e dobrze z nim grać co jest mega rzadkością. Są ludzie co nabijają lata, czy tysiące godzin, ale nie myśl, że masz takiego farta, że będziesz jednym z nich.

Opublikowano

Jak faktycznie wyłożysz siano to VACa raczej nie, ale OW raczej wpadnie prędzej, czy później.

Ogólnie cheatowanie w CS:GO zawsze kończy się banem albo musisz mega z*********e dobrze z nim grać co jest mega rzadkością. Są ludzie co nabijają lata, czy tysiące godzin, ale nie myśl, że masz takiego farta, że będziesz jednym z nich.

Grałem na publicznym 2 miesiące na radarze, co 2-3 dni była aktualizacja cheata, przez 2 miechy nie dostałem vac/ow, dostalem dopiero jak przegrywałem 0-10 odpaliłem pierwszego lepszego aima z neta i vac

@ top

chcesz to mozesz nawet na publikach ale musisz zmieniac je co 2-3 dni, potem już są wykrywalne jednakże i tak polecam zakupić jakieś

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Wystarczy używać mózgu i najlepiej grać bez wh/esp/soundesp itd.. Kilka akcji spalonych nie skazuje Cię na bana. Nawet jeżeli byś odpalił się na jedną rundę to akurat ta runda nie musi trafić na OW. Napisałeś, że granie dobrze bez bana jest mega rzadkością. Może podesłałbyś mi jakiś wykres ?

/up Sądzę, że dostałeś untrusted bo raczej byś sprawdził czy jest ud lol.

Opublikowano

organer

aimware

na csh mają dwa albo trzy haxy...

Ogólnie to jak kryć się nie potrafisz to i tak dostaniesz bana na ud haxie.

Opublikowano

Nie daj się wrobić w te płatne shity :)

Są dobre hacki undetected DARMOWE tylko trzeba umiejętnie grać i codziennie sprawdzać status cheata oraz opinie(posty) na forach gdzie są publikowane :)

Opublikowano

­Znajdź cały team graczy, poinformuj ich że będziesz haxił i biegaj po mapie z nożem idawaj info gdzie są :D tylko nie pal sie

Opublikowano

Polecam xenovia.pl, externalcheats.com oraz waldka na csh. Poza tym jest aimware, perfectaim.io itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...