Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO z VAC'kiem

Ike741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż chodzi mi o to, że używałem aimbota w Team Fortress 2 i dostałem VAC bana na konto, ale bez blokady rynku oraz innych gier.

Mogę grać mm'y w CS'a mając jedną blokadę VAC na koncie. Pytanie brzmi: czy znacie jakieś inne gry, w których mogę cheatować, aby dostać VAC bana tylko na grę a nie na rynek i CS'a ?

Opublikowano

Chyba wszystkie vac bany blokują grę a nie rynek. Gdybyś dostał trade bana to wtedy nie można wymieniać się i sprzedawać. Czyli za wszystkie gry z VACiem można dostać VAC bana.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Chyba wszystkie vac bany blokują grę a nie rynek. Gdybyś dostał trade bana to wtedy nie można wymieniać się i sprzedawać. Czyli za wszystkie gry z VACiem można dostać VAC bana.

Nie. Na poprzednim koncie dostałem VAC bana za skrypty na bhop'a w CSGO i miałem także zablokowany rynek.

Opublikowano

Nie. Na poprzednim koncie dostałem VAC bana za skrypty na bhop'a w CSGO i miałem także zablokowany rynek.

Zablokowany rynek DANEJ GRY. Ban TF2 = Ban Rynku TF2

Opublikowano

Zablokowany rynek DANEJ GRY. Ban TF2 = Ban Rynku TF2

No chyba, że tak. W takim razie wracamy do pytania o gry, w których mogę dostać VAC bana bez blokady CSGO

Opublikowano

Vac dostałes tylko na tf2 (rynek tez dotyczy) i inne gry typu mw2 csgo mozesz normalnie grac poniewaz vac jest zwiazany jedna gra a nie wszystkimi jak 95% osob uwaza bo nie umieja czytac zasad dotyczacych vaca... smialo graj cs w mmy

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, że boję się grać mm'y w CS'a tylko, że chcę mieć więcej VAC banów na koncie mogąc w niego dalej grać

Opublikowano

Możliwe, że o to mi chodzi, tylko, że słyszałem, że VAC bana dostaje się na silnik gry, a nie na grę. Team Fortress 2 jest postawiony na silniku Source, więc musiałbym sprawdzić, czy mogę grać w inną grę na tym silniku. Widział ktoś kiedyś jakiegoś kogoś, kto miał więcej niż jedną blokadę VAC na profilu?

Opublikowano
Oszukiwanie w jednej z poniższych gier na silniku Source skutkuje nałożeniem blokady VAC na wszystkie gry z listy i usunięciem z Team Fortress 2 wszystkich przedmiotów z wyjątkiem zakupionych:

Counter-Strike: Source
Half-Life 2: Deathmatch
Day of Defeat: Source
Team Fortress 2

Oszukiwanie w jednej z poniższych gier na silniku Gold Source skutkuje nałożeniem blokady VAC na wszystkie gry z listy:

Counter-Strike
Condition Zero
Ricochet
Day of Defeat
Team Fortress Classic
Half-Life: Deathmatch
Deathmatch Classic

Uwaga:
Wykluczając powyższe gry, blokady VAC odnoszą się tylko do gier, w których zostały wykryte oszustwa. Na przykład blokada VAC w Modern Warfare 2 nie dotyczy Modern Warfare 3.

Wszystko jasno wyjaśnione z oficjalnej strony steam'a.

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...