Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam taniego vps pod serwer dla kolegów/testów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która oferta lepsza Minthost.pl ta za 18zł czy hosteam.pl za 19,90zł :D

Jak już to na mintshost vps najtańszy jest za 25zł i polecam blazingfast

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam taniego vps do testów żebym mógł się pobawić plikami.

OVH.pl nie oferuje żadnych maszyn z OS FreBSD chyba że chcesz kupić dedyka, Mintshost ma VPS z FreeBSD ale biblioteki mają z*****e więc trochę walki z tym będziesz miał ( CHYBA ŻE NIE ROBISZ NA SOURCE ). BlazingFast niby mają te FreeBSD ale podobnie mają jak mintshost biblioteki stare jak ... HosTeam.pl trochę drogo ale mają to co potrzebujesz :), miłego spaceru po serwerowniach :)

A openVZ nie może być?

OpenVZ nie oferuje systemu FreeBSD

A openVZ nie może być?

logo1.png

Opublikowano

exone za 29zl mam i jestem zadowolony

Ale ta oferta ma 500mb ramu, troszkę mało jak na odpalenie serwera, nie wiem, może na game odpalisz ale na source nie odpali ci procesu. Nie wiem na czym kolega robi ten serwer no ale cóż.

logo1.png

Opublikowano

Ale ta oferta ma 500mb ramu, troszkę mało jak na odpalenie serwera, nie wiem, może na game odpalisz ale na source nie odpali ci procesu. Nie wiem na czym kolega robi ten serwer no ale cóż.

Jak nie odpali jak odpali? 512mb ramu wystarczy luźno na postawienie serwera żeby się pobawić.

Mimo wszystko exone nie polecam, mintshosta tak samo, lepiej dorzucić troche i sobie kupić coś normalnego na ovh/hosteam, no ale jak już wybierac miedzy tymi dwoma to mintshost 

Opublikowano

Jak nie odpali jak odpali? 512mb ramu wystarczy luźno na postawienie serwera żeby się pobawić.

Mimo wszystko exone nie polecam, mintshosta tak samo, lepiej dorzucić troche i sobie kupić coś normalnego na ovh/hosteam, no ale jak już wybierac miedzy tymi dwoma to mintshost 

Czyli chcesz mi powiedzieć że 512mb wystarczy na odpalenie source? Moim zdaniem trudno będzie...

logo1.png

Opublikowano

Czyli chcesz mi powiedzieć że 512mb wystarczy na odpalenie source? Moim zdaniem trudno będzie...

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

PS. zanim zaczniesz pisac takie glupoty to sie dopytaj

Opublikowano

Nie kupuj takich tanich vps bo to jest syf kup sobie do 35 zł i będzie ci fajnie śmigał chyba że chcesz mieć przycinki to up sobie za 18 hehe za 18 zł to minecraft by się mulił xD

M4Ho071.png

Opublikowano

Na Arubacloud masz za 4zł vps na miesiąc.

Na ts3 działa idealnie.

CS:GO / CS 1.6 serwery duże pingi (ze względu na to, że nie mają serwerów w Polsce)

Na Metinie też będą średnie pingi, ale jeśli mówisz o testach to powinno styknąć ;)

lTN12zv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...