Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jarosław Kaczyński

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On jest zbawcą ludu.

On jest prawdą.

On jest prawdziwym zbawieniem.

On jest wielki duchem.

On jest wieczny.

Tylko on wyzwoli nas! 

Tylko i wyłącznie miłosierny Pan Prezes Jarosław!

Nie dajcie się omamić innym!

Jarosław! Jarosław! Polskę zbaw! Jarosław! Jarosław!

A i ma fajnego kota.

Opublikowano

Inteligentny człowiek, w tej chwili marszałek Polski, mający całkowitą władzę nad naszym Państwem, życzę mu powodzenia

Opublikowano

Nie lubie typa , nie lubie polityki polskiej, zawsze mam mega polewe z tych ludzi co sie wypowiadaja w TV, ze niby zmienia Polske , zwykle nawijanie makaronu na uszy. Nie wierze w te bajki ze w PL bedzie lepiej, dlatego siedze za granica i raczej tam juz nie wroce.

Tadek dobrze nagral :

"prawdziwe zlo w limuzynach i palacach​ , doja wlasny kraj bez moralnego kaca . Dalismy sie oszukac.." Straszyli Kaczorem by mogl Donald nami rzadzic.

Zdrajcy narodu.

Takze : Wieczne wakacje , niech zyje polonia. Wyjezdzaja corki i synowie i tak zostanie .

"Ojcze Jedyny , zielony dollarze zrobie dla Ciebie wszystko co kazesz. Blagam Panie , przyjdz w duzej ilosci a wtedy kupie sobie duzo radosci , milosci i uciekne od rzeczywistosci.

W mojej kieszeni twoje mieszkanie , do mnie chodz Panie "

Opublikowano

Ta k***a, większość pierdoli i go krytykuje, a pewnie nawet nie macie pojęcia o polityce

Daj spokój. Przecież wszyscy wypowiadający się w tym temacie to eksperci, większość z nich ma przepustkę do pałacu prezydenckiego i osobiście zna Pana Jarosława Kaczyńskiego, dlatego osoby wypowiadające się w tym temacie znają jego charakter, zachowanie i sposób bycia co wiąże się z tym, że mogą go ocenić, przecież to nie są Kowalscy którzy oglądają Niemiecką TV gdzie Pan J.K jest pokazany od dupy strony, a z kolei to nie są Kowalscy, którzy oglądają TV Trwam i mają portret Pana Kaczyńskiego w domu.

Opublikowano

Tyle mogę powiedzieć na jego temat :

1758314653108541380266.jpeg

I dodam jeszcze że niedługo będzie sezon na kaczki - może ktoś w końcu odstrzeli tego zwyrola. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ta k***a, większość pierdoli i go krytykuje, a pewnie nawet nie macie pojęcia o polityce

Daj spokój. Przecież wszyscy wypowiadający się w tym temacie to eksperci, większość z nich ma przepustkę do pałacu prezydenckiego i osobiście zna Pana Jarosława Kaczyńskiego, dlatego osoby wypowiadające się w tym temacie znają jego charakter, zachowanie i sposób bycia co wiąże się z tym, że mogą go ocenić, przecież to nie są Kowalscy którzy oglądają Niemiecką TV gdzie Pan J.K jest pokazany od dupy strony, a z kolei to nie są Kowalscy, którzy oglądają TV Trwam i mają portret Pana Kaczyńskiego w domu.

Zapomniałeś dopisać ze jesteś wegetarianinem i gardzisz mięsem.

Opublikowano

To swoją drogą.

Opublikowano

To swoją drogą.

nie moglem sie powtrzymac

wracajac do tematu. nie popieram jego pogladow, polityki itd. ale mam najzwyczajnie wyjebane i z tym jakos nie walcze. moze to zle, ale w tym kraju mozna jedynie wybierac mniejsze zlo

­

Opublikowano

K***a pytanie roku na forum dla gimbów i kuców :D 

Większość ma złe zdanie o nim, bo żydzi z TVNu mają ból dupy, że mały sie dorwał do władzy.

Według mnie b.dobry polityk i dzięki niemu nie ma takiej sytuacji u nas jak np we Francji czy Belgii ;) te popierdoleńce z PO z Kopaczową i Bulem na czele z otwartymi rękami czekały na imigrantów - terrorystów.

Opublikowano

Ma pozytywne aspekty, ale też sporo negatywnych, a wśród nich są głośne sprawy pokroju Smoleńska.

Opublikowano

W niektórych rzeczach się z nim nie zgadzam chodź głosowałem na PiS, ale jest to jeden z najinteligentniejszych polityków na polskiej scenie. Najinteligentniejszy nie znaczy najlepszy.

Cyrk.png

Opublikowano

Precz z kaczyzmem!!! Nie interesuję się polityką ale mam uczucie że hujowy polityk z niego.

Z serii: Nie wiem, ale się wypowiem.

Opublikowano

195791465403528440545.jpeg

Ogólnie mądry gość, gdyby nie katastrofa smoleńska, to byłby jednym z najlepszych polityków na polskiej scenie. Potrafił się ukryć w cieniu podczas wyborów i wyszło mu to na dobre. 

Nie wszystkie decyzje PiSu popieram, jednak te pół roku jakoś bardziej mnie zadowala niż 8 lat PO.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...