Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierownica... Opłaca się?

Notrax3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć!

Dzisiaj mam takie pytanie, bo nie wiem czy warto kupić kierownicę do PC.

Ogólnie, myślałem nad:

http://www.ceneo.pl/26911687#pid=18

lub

http://www.ceneo.pl/1484964#pid=18

tylko ta druga, trochę za droga (amator jestem, chcę kupić aby sobie pojeździć)

Poza tym, nie wiem jakie gry obsługują kierownicę. Mógłby ktoś wymienić najlepsze gry samochodowe, które obsługuje kierownica.

Chciałbym kierownicę z skrzynią biegów, ale gdybym takiej nie znalazł (dosyć taniej, nie tak drogiej jak ta druga...) to trudno.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Polecałbym poszukać używanego driving force'a, większy kąt obrotu, skrzynia biegów, dobra kierownica.

@Edit

Zobaczyłem że w sumie ta tańsza nie ma force feedbacku co jest troszeczkę wadą.

Tak jak pisałem wyżej najlepiej poszukaj używanego driving force'a na gwarancji.

Opublikowano

­@haker6120

Nie ma mowy, że kupię cokolwiek używane. Dla mnie, WSZYSTKIE sprzęty, są dla jednej osoby, nie więcej. Nie rozumiem wszystkich szmatekstów, czy samochodów używanych. Od tego jest fabryka, by produkować nowe.

@Xeeideex

DFGT... Podaj nazwę, cenę, i inne sprawy.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

­@haker6120

Nie ma mowy, że kupię cokolwiek używane. Dla mnie, WSZYSTKIE sprzęty, są dla jednej osoby, nie więcej. Nie rozumiem wszystkich szmatekstów, czy samochodów używanych. Od tego jest fabryka, by produkować nowe.

@Xeeideex

DFGT - Driving Force GT problem wpisać w google? .... Masz tam podane wszystko nie chce mi sie kopiowac

Opublikowano

Nie znajdziesz dobrej kierownicy za tą cenę co podałeś pierwszą kierownicę, jeśli kupować to przynajmniej logitecha podanego w drugim linku.

Jeśli znajdziesz nową kierownicę do 300zł, to nie będzie ona miała force feedbacku oraz będzie miała mały kąt obrotu.

Opublikowano

Stracisz kase, 99% kierownic ponizej jej (dostepnych nowek) to s**t, wszystko i tak bedzie nawet tanio wykonane, co najwyzej niektore solidniejsze. 

­@haker6120

@Xeeideex

Przemilcze, bo szkoda mi klawiatury na to ... 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...