Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno klawiatury i myszki

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym się poradzić co do wyboru myszki i klawiatury.
Sprzętu używam do przegladania internetu, czasem zagram w csa, gta. Wymagam wygodnej, nie dużej gabarytowo myszki, nie musi mieć jakis gamingowych bajerów - nie zalezy mi na tym. Jeżeli była by bezprzewodowa to najlepiej z wbudowanym akumulatorkiem - nie chce bawić sie w wymiane baterii co kilka dni/tygodni.
Co do klawiatury to fajnie jak by była podświetlana.
Na oku mam:
Gigabyte Force K7 w cenie 160 zł
A4 Tech Bloody R7 w cenie 115 zł

Jakieś opinie, propozycje?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Co do myszki polecam:

A4Tech Bloody V7, świwtne wykonanie, wystarczająca ilość dpi oraz 2 przyciski, które możesz "zaprogramować w csie (np. Przeładowanie, mikro). Klawa NATEC GENESIS RX55 (lub podobnie) powinna Cię zadowolić, jest membranowa.

Opublikowano

Co do myszki polecam:

A4Tech Bloody V7, świwtne wykonanie, wystarczająca ilość dpi oraz 2 przyciski, które możesz "zaprogramować w csie (np. Przeładowanie, mikro). Klawa NATEC GENESIS RX55 (lub podobnie) powinna Cię zadowolić, jest membranowa.

Nie powiedziałbym, że wykonanie ma świetne. Zwykły plastik ze słabym oplotem na kablu, który można przeciąć/przebić ostrym ołówkiem.

Skoro szukasz myszy pod wygodę to podaj  preferowany przez ciebie chwyt myszy

1341454553883.png

Co do klawiatury, K7 jest świetnie wykonaną membranówką, droższych membran nie opłaca się brać.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Co do chwytu myszki to tak jak na 1 obrazku. Jak najbardziej pod komfort użytkowania.

Klawiature już zamówiłem wyżej wymienioną K7

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Dokładając 20 złoty masz Rivala 100, który bije wszystko w swojej cenie. 

Jeżeli nie chcesz dokładać to zaopatrz się w Logitech G1000s albo Roccat Lua (Lua lepszy według mnie - sensor, wykonanie).

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...