Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Healer vs Szaman Smok

InviSibleS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać która profesja będzie lepsza na hardzie gdzie u healera leczenie i zwiekszenie ataku jest zwiększone chodzi mi o to żeby była fajna do expa i pvp (co do expa to moge się trochę pomęczyć :D ) oraz jaka broń dla smoka a jaka dla healera wachlarz czy dzwon?:)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szaman smok 4eva <3 wiadomo, że do expa lepszy a co do pvp.. to zależy czy skille są zbalansowane czy nie, bo jak healer się leczy co kilka sek po 10k to trochę lipa­ :D osobiście używam dzwonków do pvm/hity a pvp/skille - wachlarze :D

222.gif

Opublikowano

no ale jeśli jest zwiększony dmg skilu zwiększenie ataku i leczenie to do expa chyba tez taki zły by nie był?;D

Opublikowano

Ogólnie healera nie polecam.. na większości serwerów ta klasa jest źle zoptymalizowana - czyli tak naprawdę bezużyteczna :D A co do smoka to same plusy  :lenny: Łatwy exp,  przyjemne PVP pod hity, no i oczywiście dużo gildii szuka sobie fajnego buffka  :D

Opublikowano

Tak, zwiększenie ataku doda ci +x wartości ataku w zależności od poziomu skilla i inteligenci twojej postaci - czyli jeszcze większe hity :D

Opublikowano

Healer fajnie działa na serwerach hard. Gdzie to jest mało zmianek i ciężko wsadzić NNO W tarczy :>­

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Nie zmianek tam gdzie trochę ale nno będzie wchodziło nawet przy nno w tarczy ale tylko ze skili

Tak, zwiększenie ataku doda ci +x wartości ataku w zależności od poziomu skilla i inteligenci twojej postaci - czyli jeszcze większe hity :D

No to co źle?: D

Opublikowano

Nie zmianek tam gdzie trochę ale nno będzie wchodziło nawet przy nno w tarczy ale tylko ze skili

No to co źle?: D

Dobrze, bardzo dobrze  B)

Opublikowano

To już twoja decyzja, jeśli serwer ma dobra optymalizacje klas to jednak ci polecę tego healera ze względu na pvp. Chodź jak chcesz mieć łatwiejszy exp to szaman smok 100% xD

Opublikowano

Na Antarisie będzie polepszony healler :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Ze wszystkich Twoich odpowiedzi / wypowiedzi wynika ze sam bardzo chcesz zagrac szamanem leczeniem, tylko szukasz utwierdzenia w tym. Graj tym czym Ci wygodniej, aczkolwiek jezeli serwer jest zbalansowany pod pvp (wszyscy maja rowne szanse) to nie ma sensu brac postaci ktora nie zarobisz, skoro taki wp bedzie mogl Cie zabic na pvp a zarobi na eq wielokrotnie szybciej niz ty. Ale nie mi to oceniac. Bierz leczenie, sam tego chcesz.

Opublikowano

No dokładnie chciałem leczenie tylko musiałem się utwierdzić czy warto:)

Na jakim serwerze grasz/będziesz grał?

Opublikowano

Oki dzięki :D

edit:a na healera do pvp dzwon czy wachlarz i jakie bony?:p tylko chodzi mi konkretnie o harda nie o pl czy jakiegoś easy ;p

Opublikowano

Oki dzięki :D

edit:a na healera do pvp dzwon czy wachlarz i jakie bony?:p tylko chodzi mi konkretnie o harda nie o pl czy jakiegoś easy ;p

Zalezy. Jezeli chcesz byc maszynka do rzucania umiejetnosciami na prawo i lewo to wachlarz / Jezeli chcesz zaskakiwac i wolisz sie bawic w zwarciu to oczywiscie dzwonek (na zadymach nikt nie bedzie mial abs'ow na dzowny, a w walkach 1 v 1 naprawde zadko kto zbuduje eq w oparciu o ten abs).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...