Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mój tv będzie pasował do PS4?

4world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam zamiar kupić 1szą konsole i zastanawiam się nad PS4.Tylko problem jest z telewizorem,jest on tak zwanym ''pudłem'' który ma już swoje lata i nie wiem czy odpali konsola na nim i czy trzeba kupic jakąś plazme.

Opublikowano

PS4 ma tylko HDMI. Sprawdz czy twoj telewizor ma wejscie (Jesli pudlo to watpie). Przejsciowki moze i sa ale bedzie to zle wygladalo.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

whatever :( a da się to jakoś dokupić czy cuś

Jakie wejsca ma twoj telewizor. Najlepiej zdjecie tego to poszukam jakies na allegro.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Dla mnie "pudło" to stare telewizory kineskopowe... także jeśli owy posiadasz, to najlepiej odpuść sobie zakup konsoli, albo myśl nad jakimś nowym TV.

Nikt tutaj nie jest wróżką, podaj model TV. Każdy tv z HDMi się nada, praktycznie każdy telewizor LCD bez HDMi przy użyciu odpowiednich przejściówek/adapterów też nie powinien stanowić problemu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jako pierwszą konsolę? Kup sobie PS3. Nie zobaczysz różnicy w PS4 skoro nie masz odpowiedniego telewizora :/

Jeśli będziesz w stanie to kup telewizor z 4K a później PS4 :D

Opublikowano

@topic

Telewizor ma 2 wejscia SCART. Poszukaj HDMI do SCART conwertera i powinno dzialac. Patrzac po cenach na allegro lepiej by bylo ci kupic nowy telewizor.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@topic

Telewizor ma 2 wejscia SCART. Poszukaj HDMI do SCART conwertera i powinno dzialac. Patrzac po cenach na allegro lepiej by bylo ci kupic nowy telewizor.

Mógłbyś mi dać linka do tego wejścia,żebym jakiejś głupoty nie kupił.

Opublikowano

@topic

Mógłbyś mi dać linka do tego wejścia,żebym jakiejś głupoty nie kupił.

Odrazu mowie ze nigdy z takiego czegos nie kozystalem i nie jestem pewien czy to poprawne. Na mysli mialem cos jak to:

http://allegro.pl/konwerter-mhl-hdmi-do-scart-euro-i6234414059.html#thumb/1

Z jednej strony wchodzi HDMI od PS4 a z drugiej strony wychodzi  SCART do telewizora. Na logike brane.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...