Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

cichyfull2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko.

Czy gdy mam kogoś login i hasło do email a i wejdę na stronę lola i następnie przypomnę sobie login do konta a potem hasło i potem zmienię email do tego konta lola (czyli jak ukradne) to potem mogę ponieść jakieś konsekwecje tego czynu ?

Specjalista
Opublikowano

Zbanowane konto prawdopodobnie lub utrata tego konta, jeśli pierwotny właściciel będzie chciał je odzyskać. Zależy jeszcze skąd masz te pasy, to typek może cię jeszcze pomęczyć.

Opublikowano

Właściciel konta napisze do supportu, jeśli odpowie na zadane mu pytania typu pierwszy e-mail, który był przypisany do konta to zostanie najprawdopodobniej zbanowane. Ty nie poniesiesz żadnych konsekwencji, chyba że trafisz na gościa, który doniesie Cię na policje :v

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie, ale ten ktos moze napisac do riotu o zwrocenie hasel, loginow itp. nawet jezeli straci dostep no maila.

Ty nie poniesiesz konsekwencji.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Właściciel odzyska konto.3 lata temu zhakowali mi konto i napisałem do supportu i dostałem pytania o email postacie skórki jakie tam były ile lat ma konto itp i dostałem passy od riotu i odzyskałęm konto. Nie banują kont jeśli ukradniesz tylko pomagają odzyskac

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Witam mam pytanko.

Czy gdy mam kogoś login i hasło do email a i wejdę na stronę lola i następnie przypomnę sobie login do konta a potem hasło i potem zmienię email do tego konta lola (czyli jak ukradne) to potem mogę ponieść jakieś konsekwecje tego czynu ?

Chodzi mi czy może zgłosić to do police man'ów?

A dlaczego nie może? Zajmą się tym, ale to nie będzie priorytetem. Osobiście bym Cię wykastrował za kradzież.

Powodzenia ;)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Chodzi mi czy może zgłosić to do police man'ów?

Tak jak napisałem, ma do tego prawo i wtedy możesz ponieść konsekwencje. To jest kradzież, zabronione prawnie czegokolwiek nie ukradłeś. To już zależy od osoby, której to konto rzekomo ukradniesz czy zgłosi, czy nie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...